3 secrete pe care un wedding planner ar trebui sa ti le spuna

wedding planner

Atunci cand vrei o nunta fix ca-n visele tale, vei apela cu siguranta la un wedding planner profesionist. Doar acesta (sau echipa din spatele sau) te poate ajuta sa obtii ceea ce vrei de la ziua ta cea mare. Totusi, nu toate persoanele care lucreaza in acest domeniu iti spun chiar tot ce ar trebui sa stii despre planificarea unei nunti.

Exista anumite secrete pe care ar fi bine sa le stii de la inceputul colaborarii cu un planner – si nu sa le afli dupa nunta, de la cunoscuti, prieteni, sau familie.

Iata, asadar, trei dintre secretele pe care ar trebui sa le auzi inainte de a semna un contract cu un planner, fie el profesionist sau nu!

Nu cheltui tot bugetul – niciodata!

Chiar daca ai un buget restrans, un wedding planner profesionist te va sfatui sa nu ajungi niciodata la fundul sacului, dupa cum s-ar spune. Mai exact, ar trebui sa existe mereu o suma de rezerva la care sa poti apela in cazul unei urgente sau unei situatii care necesita o sedinta de re-planificare.

Bugetul este, de altfel, mai mult orientativ. Iti arata cat de mult ai putea cheltui, rareori cat de mult poti cheltui in timpul organizarii nuntii tale.

Afla exact ce este inclus in pretul locatiei

Evident, vrei sa stii daca ar trebui sa te astepti la un lucru anume sau nu – si mai ales daca nu cumva se omit anumite servicii/aspecte pentru ca locatia sa castige un ban in plus. Chiar daca acest lucru se intampla rar, un wedding planner iti poate confirma faptul ca nu ai dori sa il experimentezi pe cont propriu.

De exemplu, locatia ta poate include o gradina acoperita, ornata cu o fantana arteziana si asa mai departe, care poate fi inchisa in seara evenimentului. Apoi, poti afla dupa ca aveai acces nelimitat la gradina respectiva. Se evita astfel regretele – mai exact, punand toate intrebarile de la inceput.

Unii furnizori nu trebuie sa stie ca este vorba despre o nunta

Traim in Romania, ce-i drept, dar astfel de practici sunt prezente peste tot in lume. Mai exact, furnizorii pot avea o lista speciala de preturi pe care o ofera cuplurilor care au nevoie de servicii sau produse pentru o nunta. Astfel, daca esti nevoita sa colaborezi cu un furnizor alaturi de care wedding planner-ul tau nu a mai colaborat pana acum, ar fi bine sa nu mentionezi nunta.

Lista speciala de preturi este implicit mai scumpa, deoarece bugetul nuntilor este de regula mai mare decat al evenimentelor obisnuite. Acest lucru ar trebui sa iti fie comunicat de planner-ul tau, evident.

Esti in cautarea unui wedding planner de incredere?

Cele trei secrete mentionate mai sus sunt doar o parte incredibil de mica din lumea organizarii si planificarii de nunti si evenimente. Un planner profesionist te poate ajuta sa iti dai seama de foarte multe lucruri daca aceste secrete ajung in conversatiile pe care le veti avea.

Tocmai de aceea, pe langa profesionalism, trebuie sa ai parte si de incredere. Aceasta este mereu inclusa in pachetul de servicii Duet Luxe – echipa de profesionisti cu dragoste nemarginita pentru ceea ce fac!

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.