3 tipuri de cosuri cadou pe care le poti oferi in dar chiar maine!

 

 

Daca te afli in pana de idei si de timp si trebuie sa gasesti un cadou potrivit in mai putin de 12-24 de ore, solutia ideala ar fi sa apelezi la cosuri cadou. Acestea sunt daruri generaliste, dar personalizate – chiar daca pare o sintagma fara inteles, are mai mult decat te astepti, dupa cum s-ar spune.

Mai exact, un cos cadou contine lucruri/produse generale care sunt preferate de orice persoana – bauturi, ceaiuri premium, cafea, dulciuri si ciocolata, precum si alte obiecte specifice (pahare personalizate, kituri, cosmetice si asa mai departe).

Totusi, daca nu poti alege din oferta diversificata de pachete cadou pe care o ai la dispozitie online, iata trei tipuri pe care le poti oferi in dar chiar maine!

Cos cadou Aristocratic

Acest tip de cos cadou este ideal pentru rudele sau prietenii cu un gust dezvoltat al vinului, dupa cum s-ar spune. Cosul contine un desfacator electric penru sticlele de vin, precum si un set premium de aerator si picurator pentru vin. Dupa cum stii, aceasta licoare trebuie tratata ca atare inainte de consum – tratament care necesita cele mentionate.

Apoi, pe langa accesorii se prezinta si o sticla de vin rosu, dar si un ceai negru englezesc si o cafea neagra cu aroma tare. Acest tip de cosuri cadou este de ajuns pentru a transforma dimineti simple in dimineti aristocratice – cel putin pentru cateva saptamani!

Cos cadou Emerald Pearls

Desi a fost mentionat faptul ca aceste cosuri sunt generaliste, acest lucru nu inseamna ca toate trebuie sa fie la fel si sa contina aceleasi produse. Este loc de personalizare, dupa cum s-ar spune.

Astfel, acest cos cadou contine, pe langa sticla de rose dedicata ei, si unt de corp, perle de baie, o lumanare intens parfumata, dar si un cufar din lemn pentru a gazdui aceste produse premium. Toate acestea sunt incoronate de un aranjament din flori delicate, pentru un efect vizual mai intens.

Acest tip de cosuri cadou este ideal pentru zilele de nastere, mai exact pentru a oferi sarbatoritei toate cele necesare pentru o seara linistita, plina de relaxare.

Cos cadou The Gentleman Stories

Pentru domnii care se respecta, totul incepe cu o sticla de whisky, insotita la randul sau de un set de cuburi de racit bautura realizate din granit de calitate superioara. Desigur, din aceste cosuri cadou nu lipseste nici paharul oficial de degustare whisky!

Apoi, pentru ca multe persoane savureaza si o ceasca cu ceai aparte, se adauga si o cutie premium de ceai negru sau in selectie variata, dupa plac. Nu in ultimul rand, se poate adauga si o cafea de/cu aroma tare, pentru diminetile pe fuga si nu numai.

Dupa cum poti vedea, este relativ usor sa compui asemenea cosuri cadou. Pe de alta parte, poate fi destul de greu sa faci rost de produsele premium necesare cosurilor mentionate. Din fericire, exista o locatie virtuala in Romania de unde poti achizitiona tot felul de cosuri cu tematici diferite (inclusiv cele mentionate anterior) care cu siguranta ii vor impresiona pe cei dragi tie.

Acel loc este CadoulSpecial.ro – 14 ani de experienta in domeniu, mii de cadouri trimise in fiecare an si livrare in 1-2 zile. Daca nu maine, cosul cadou va ajunge sigur poimaine la destinatar!