4 servicii esentiale intr-un centru de kinetoterapie

centru kinetoterapie

Atunci cand apelezi la un centru kinetoterapie, tratamentul prin miscare nu este singurul lucru de care ar trebui sa beneficiezi. In spatele unei simple sesiune de tratament exista o suita de servicii care iti pot face ziua mai usoara – si imbunatati totodata modul de recuperare.

Astfel, este de la sine inteles faptul ca trebuie sa alegi cu grija centrul de kinetoterapie in care ai vrea sa fii tratat. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre cele patru servicii esentiale intr-un asemenea centru!

Programari online

Desi acest serviciu nu se afla efectiv intr-un centru kinetoterapie, el este esential in ziua de astazi. Fiind mereu pe fuga si cu putin timp la dispozitie pentru a face un apel si a astepta un operator, este mult mai confortabil sa astepti pur si simplu confirmarea realizarii unei programari printr-un mesaj – fie acesta pe email sau chiar pe WhatsApp.

Acest tip de serviciu este necesar in orice afacere moderna. Chiar daca toata lumea are un smartphone in buzunar, putini sunt cei care au si timpul necesar pentru a face inca un apel mai lung intr-o zi.

Electroterapie, crioterapie si nu numai

Evident, kinetoterapia este doar inceputul. In functie de afectiunile de care suferi, este foarte posibil ca un tratament complet de recuperare sa implice apelarea la mai multe tipuri de terapii sau tehnici de masaj.

Astfel, ai nevoie de un centru kinetoterapie cu servicii complete si mai ales cu departamente specializate. In cazul afectiunilor grave, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa calatoresti de la cabinet la cabinet, asta daca reusesti sa-ti faci programari in aceeasi zi sau chiar saptamana.

Servicii de pediatrie

Copiii sunt viitorul nostru, dupa cum bine stii. Prin urmare, colaborarea cu un centru de kinetoterapie care ii poate ajuta si pe cei mici este un beneficiu major in orice familie. O suita cuprinzatoare de servicii iti garanteaza faptul ca fiecare membru al familiei isi poate programa o vizita la centrul ales de tine.

Chiar daca acest lucru nu pare important, mai ales pe termen scurt, gasirea unui centru complex te poate ajuta sa economisesti foarte mult pe termen lung – atat cand vine vorba de fonduri, cat si atunci cand vine vorba de timp.

Servicii de recuperare medicala

Anumite tipuri de terapii sunt necesare atunci cand suferi de anumite afectiuni. Exista totusi situatii cand ai nevoie doar de recuperare medicaladupa o interventie invaziva sau dupa un accident, de exemplu.

Astfel, tratamentele efectuate in timpul recuperarii medicale pot fi putin diferite fata de un tratament de kinetoterapie menit sa amelioreze durerile de spate, de exemplu.

In orice caz, este recomandat sa ai langa tine un centru kinetoterapie care iti poate oferi atat servicii de ortopedie, cat si de recuperare medicala, pe langa obisnuita kinetoterapie, electroterapie sau hidrokinetoterapie.

Daca te afli in cautarea unui astfel de centru, poti spune stop – clinica de kinetoterapie si centrul de recuperare medicala Atletico Kinetic iti poate pune la dispozitie toate cele mentionate si nu numai!

Acceseaza acum site-ul clinicii si afla care sunt avantajele colaborarii cu unul dintre cele mai bune centre de kinetoterapie din capitala!

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.