Ai primit o oferta de la o firma de paza? Iata ce intrebari ar trebui sa adresezi!

Vrei sa asiguri protectia constanta a afacerii tale? Daca raspunsul este da, atunci ai nevoie de o firma de paza profesionala – dupa cum probabil stii, un sistem de supraveghere si o alarma nu garanteaza siguranta daca nu sunt monitorizare de catre o firma competenta.

In acelasi timp, nu toate firmele de pe piata iti pot oferi servicii de calitate – calitate care, de altfel, te ajuta sa dormi mai bine noaptea, stiind ca afacerea ta este protejata. Tocmai de aceea, exista o serie de intrebari pe care ar trebui sa le pui atunci cand ai prima intalnire sau un interviu cu reprezentantul unei firme de paza.

Iata care sunt intrebarile care te pot ajuta sa descoperi daca firma pe care esti pe cale sa o angajezi este alegerea potrivita sau nu!

Care este protocolul firmei pentru situatii de urgenta?

Ai vrea, din start, sa stii cum actioneaza firma de paza in cazul unei urgente – uneia adevarate. Faptul ca o alarma se declanseaza nu este o urgenta – in schimb, sosirea la obiectivul unde s-a declansat si constatarea ca acesta este atacat sau jefuit este o urgenta.

Firmele de paza profesioniste ar trebui sa iti poata explica pe indelete protocoalele si procedurile aferente situatiilor de urgenta. Totusi, este esential ca acestia sa mentioneze faptul ca atat firma, cat si agentii, se adapteaza situatiei mai intai si apoi, daca este nevoie, adapteaza si protocoalele.

Cu ce tip de clienti a mai lucrat firma de paza?

Orice firma de paza vine cu un portofoliu de clienti, de obicei populat de afaceri mici si relativ necunoscute. Sarcina ta este sa verifici acest portofoliu si sa afli daca firma are experienta cu alte afaceri similare cu a ta.

Ii poti intreba pe ei acest lucru sau poti contacta unii clienti, pe baza portofoliului firmei. Evident, firma nu va evita sa mentioneze colaborarile similare, pentru a te asigura ca au experienta pe care tu o cauti.

Sunt agentii firmei antrenati si instruiti constant?

Domeniul de paza si protectie este intr-o dezvoltare constanta. Acest aspect se aplica atat la tacticile folosite de agenti, cat si la tehnologiile folosite de firma de paza. Pentru a putea oferi mereu servicii de calitate, o astfel de firma trebuie sa fie la curent cu noutatile din domeniu.

Mai apoi, administratorii nu trebuie sa se bazeze pe agenti in privinta antrenamentului constant. Firma in sine trebuie sa se asigure ca, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, agentii se afla, la randul lor, intr-o dezvoltare constanta.

Alege firma potrivita pentru afacerea ta!

Daca vrei ca toate intrebarile de mai sus sa vina cu raspunsuri pozitive si detaliate, atunci poti programa un interviu cu firma New MAO Protect – dezvoltare permanenta, calitate la superlativ, rapiditate, eficienta si profesionalism asa cum ar trebui sa fie in aceasta industrie. Ei garanteaza toate aceste lucruri pentru clientii lor si pentru afacerile acestora!

Tine minte ca, atunci cand vine vorba de securitatea si monitorizarea unei afaceri, cel mai rau lucru pe care poti sa il faci este sa ignori acest aspect sau sa te bazezi pe servicii de slaba calitate.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.