Automatizarea proceselor in domeniul constructiilor si arhitecturii cu solutia oferita de Autodesk

Autodesk este cunoscuta drept compania numarul 1 in randul producatorilor de aplicatii software pentru domenii precum arhitectura, constructii, inginerie, cartografie, infrastructura sau design. Exista o mare diversitate de programe si aplicatii software in suita celor de la Autodesk, iar printre acestea regasim inclusiv aplicatii de tip Building Information Modeling (BIM). Acestea au menirea de a facilita elaborarea proiectelor in domeniul constructiilor si al arhitecturii in diferite faze ale proiectelor prin automatizarea proceselor specifice proiectelor din aceste domenii.

Solutia software din categoria aplicatiilor BIM oferita de cei de la Autodesk este BIM Collaborate Pro. Cu ajutorul acestei aplicatii procesele si operatiunile avand caracter repetitiv din cadrul proiectelor de constructii si arhitectura inseamna o imbunatatire semnificativa a productivitatii, dar si reducerea considerabila a timpului alocat pentru respectivele proiecte. Mai mult decat atat, aceste aplicatii faciliteaza administrarea proiectelor intr-un mod mult mai facil printr-o abordare de tip multidisciplinar, abordare care permite tuturor partilor implicate intr-un proiect sa aiba acces la documente si la date pe parcursul implementarii proiectului.

BIM Collaborate Pro de la Autodesk inseamna un control foarte eficient si in acelasi timp facil pentru proiectele derulate in domenii precum arhitectura, inginerie sau constructii. Folosind acest modul, proiectantii pot asigura accesul tuturor specialistilor implicati in documentarea, elaborarea si implementarea unui proiect, acest lucru realizandu-se prin diferite module Revit regasite in cadrul aplicatiei BIM Collaborate Pro. In versiunea de la Autodesk a acestei aplicatii software colaborarea stransa dintre specialistii care sunt parte a unui proiect este asigurata cu ajutorul modulului Design Collaboration.

Pentru a centraliza toate datele si informatiile relevante pentru documentarea si implementarea unui proiect se foloseste modulul Document Management. Acest modul are menirea de a preveni aparitia unor erori si implicit a intarzierilor care pot surveni in urma aparitiei unor erori in fazele de documentare si de proiectare a unui proiect. Alte module regasite in versiunea BIM Collaborate Pro de la Autodesk sunt Account Admin, acesta fiind util pentru administrarea conturilor in cadrul aplicatiei software, dar si Project Admin, acest modul fiind necesar pentru deschiderea conturilor de utilizatori.

In conditiile in care activezi in domenii precum proiectare, arhitectura, constructii, infrastructura sau inginerie, iar pana acum nu ai beneficiat de atuurile oferite de aplicatia BIM de la Autodesk, este important ca de acum inainte sa automatizezi o parte importanta din procesele repetitive specifice domeniului tau de activitate. De asemenea vei putea beneficia de o mai usoara administrare si gestionare a oricarui proiect, odata ce vei folosi BIM Collaborate Pro de la Autodesk. Pentru acest lucru este nevoie de o licenta pentru aceasta aplicatie.

Firma CADexpert NET pune la dispozitia clientilor interesati de aceasta aplicatie BIM posibilitatea de a achizitiona subscriptia pentru BIM Collaborate Pro de la Autodesk.Cu o gama variata de licente pentru diferite programe din categoria CAD si BIM, firma CADexpert NET dispune de personal calificat pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita in privinta acestor tipuri de programe asistate de computer. Pentru intreaga oferta de servicii si subscriptii pentru aplicatii software poti accesa www.cadexpert.eu.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.