Campionatele din Portugalia, Olanda şi SUA, suspendate! În Turcia şi Kazahstan se joacă fără spectatori

Campionatele Portugaliei şi Olandei au fost suspendate din cauza coronavirusului. A fost suspendat şi Major League Soccer, în care activează Alexandru Mitriţă. Campionatul Norvegiei a fost amânat, iar partidele din Turcia şi Kazahstan se dispută fără spectatori, scrie News.ro.

Update 2: Toate meciurile din Premier League, amânate din cauza Covid-19. Federația engleză a făcut anunțul astăzi.

Update: Confederaţia sud-americană de fotbal (Conmebol) a anunţat, joi, suspendarea meciurilor din Copa Libertadores-2020, care urmau să aibă loc între 15 şi 21 martie, din cauza pandemiei de Covid-19.

Decizia a fost luată după o reuniune a celor zece federaţii care fac parte din Conmebol. Copa Libertadores din America de Sud este echivalentul Ligii Campionilor în Europa, informează News.ro.

Ultimele zilei au fost unele negre pentru sportul mondial. NBA-ul și LaLiga au anunțat că suspendă momentan orice eveniment, Marele Premiu al Australiei nu va mai avea loc, Real Madrid a intrat în carantină, iar turneul de la Miami a fost anulat. În plus, ATP-ul a menționat că niciun turneu nu se va disputa în următoarele șase săptămâni.

Știre inițială

Campionatul Olandei, în care la Ajax Amsterdam joacă Răzvan Marin şi la ADO Den Haag Tudor Băluţă, a fost suspendat cel puţin până la 31 martie. Major League Soccer nu se va mai disputa timp de 30 de zile, iar campionatul portughez este suspendat o perioadă nedeterminată.

În Kazakhstan, unde la Astana este legitimat Dorin Rotariu, federaţia a decis ca meciurile să se dispute fără spectatori. În Turcia, unde activează mai mulţi români, competiţiile sportive se vor desfăşura fără spectatori până la sfârşitul lunii iunie. În Norvegia, noul sezon urma să înceapă la 3 aprilie, dar startul a fost amânat cel puţin până la 15 aprilie.

 

Reamintim că și campionatele din Italia, Spania și România sunt suspendate.

 

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.