Cărțile de vizită rămân esențiale pentru orice afacere

Necesare în evoluția oricărei companii și pentru procesul de promovare al brandului, cărțile de vizită sunt accesoriul indispensabil pe care orice om de afaceri trebuie să-l aibă la îndemână în orice moment, deoarece este o modalitate rapidă și ușoară de a crea conexiuni, obținând astfel noi colaboratori și clienți. Prima impresie contează enorm, mai ales în cadrul întâlnirilor de afaceri, iar o carte de vizită impecabilă te poate ajuta să obții ceea ce-ți dorești, și mai ales să stârnești admirație.

Realizate cu grijă și măiestrie, acestea pot inspira încredere și sunt capabile de a contribui la crearea unei imagini de top asupra firmei pe care o reprezintă. Un consumator fericit va reveni cu drag la cei care oferă servicii de calitate.

Momentul primirii unei cărți de vizită originale vine la pachet cu o senzație plăcută și unică, persoana respectivă simțindu-se special, știind că face parte dintr-un grup select de indivizi. Aceasta se depozitează cu ușurință în portofel, găsește un loc aparte în inimă și asigură comunicarea prin informațiile valoroase conținute.

Evoluția cărților de vizită

În Europa au apărut în secolul al 17-lea, fiind utilizate pentru a anunța sosirea iminentă a persoanelor prospere sau aristocrate. Cu timpul, acestea au devenit decorate cu fonturi gravate cu aur și erau indispensabile pentru personalitățile locale.

Spre deosebire de clasele superioare, cartonașe asemănătoare erau utilizate și în scopuri comerciale, conținând hărți spre locuri de întâlnire. Odată cu revoluția industrială când schimbul datelor de contact a devenit esențial, cele două tipuri au fost combinate și utilizate atât în scopuri formale cât și informale.

Cu timpul, eticheta cu privire la aceste cartonașe s-a deteriorat, dar unele reguli persistă: cărțile de vizită nu ar trebui oferite cu mâna stângă, nu ar trebui să notăm lucruri pe ele și ar trebui prezentate mereu în stare impecabilă.

Tehnologia zilei de azi nu înlocuiește cărțile de vizită, din contră, ajută la dezvoltarea acestora cu ajutorul aparatelor moderne. Astfel creativitatea nu are limite și se pot realiza modele metalice sau magnetice, cu forme în relief pe carton sau decupări precise cu laser.

Ești interesat de cărți de vizită, preț mai ales?

Agrafa cunoaște importanța acestei modalități de comunicare, motiv pentru care îți pune la dispoziție o gamă variată de modele care să deservească toate gusturile dar să fie și accesibile pentru toate buzunarele. O cantitate mai mare înseamnă un preț mai mic. În continuare te invităm să descoperi o parte dintre ele precum și costurile acestora:

  • Din carton standard, imprimate pe o singură parte sau față-verso, cu colțuri drepte sau rotunjite, acestea sunt cele mai simple cărți de vizită, ieftine bineînțeles, cu prețul minim de 0.048 euro/bucată, în cazul achiziționării a 2000 de bucăți sau 0.071 euro/bucată pentru 100 de bucăți;
  • Dacă sunt plastifiate, acestea costă 0.075 – 0.098 euro/bucată;
  • Cele imprimate în relief au un preț cuprins între 0.41 și 0.66 euro/ bucată, în funcție de numărul de exemplare;
  • Realizate din metal, acestea costă 0.45 – 0.56 euro/bucată;

Prețurile de mai sus au caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru date exacte, nu ezita să consulți informațiile afișate la fiecare produs în parte, sau de ce nu, să ne contactezi. De asemenea, fii pe fază! Unele produse pot intra în campanii promoționale și astfel să coste mai puțin.

Cărțile de vizită presupun o cheltuială relativ mică, dar merită fiecare bănuț, căci pot avea un impact major asupra profitului viitor al afacerii tale, așadar investește acum pentru a beneficia mai târziu. Lasă-te pe mâna profesionaliștilor Agrafa unde poți găsi cărți de vizită la preț mic și nu vei regreta!