Casa Kevin – locul ideal pentru odihnă, tratament, refacere, cazare pentru persoanele vârstnice

Persoanele vârstnice sau cele care suferă de diferite afecțiuni au nevoie de îngrijire specială, de o atentă monitorizare și de cele mai multe ori de prezența constantă a unui medic specialist în preajma lor. Timpul, resursele și cunoștințele familiei în care se află o persoană vârstnică cu probleme de sănătate, sunt uneori insuficiente pentru a îi oferi cea mai bună îngrijire de care are nevoie.


Pentru astfel de situații, soluția ideală este un centru de îngrijire pentru bătrâni, care pune pe primul loc sănătatea și îngrijirea pacientului, starea de bine și refacerea cât mai ușoară și rapidă în urma unor afecțiuni.


Casa Kevin – locul ideal pentru odihnă, tratament, refacere, cazare pentru persoanele vârstnice sau cele care necesită atenție și îngrijire specială. Aici, personalul este atent selectat și calificat pentru a oferi cele mai bune servicii începând de la nevoile elementare de ajutor în hrănire, deplasare igienă, până la asistență medicală permanentă sau de specialitate în funcție de cerere și necesități.


Căminul pentru bunici este amplasat într-un cadru natural odihnitor care dispune de spațiu de plimbare în mijlocul naturii, in apropiere de padure, fiind situat in comuna Bascov, langa Pitesti.


Camerele sunt dotate cu mobilier nou, igiena este riguroasă iar mesele consistente și hrănitoare, acestea se pot personaliza în funcție de un eventual regim alimentar.


Bunicii beneficiază de activități recreaționale adaptate preferințelor și vârstei (coafură, frizerie, manichiură, pedichiură etc), organizarea de zile de naștere, servicii terapeutice.


Contact:

Strada. Bisericii, nr.4, comuna Bascov, judetul Arges

Telefon:0721 958 667

Acasa