Ce avantaje ofera termosistemul Techstone?

Unul dintre cele mai importante criterii in achizitia unei case sau in constructia unei case, este izolarea termica. O casa bine construita reuseste sa pastreze caldura in interior, imbunatatind foarte mult confortul celor care o folosesc si costurile platite de acestia.

In mod normal, izolarea termica se face cu panouri termoizolante din polistiren, peste care se adauga o tencuiala estetica. Cei de la Techstone au gasit o solutie mult mai eficienta insa: panouri termoizolante injectate cu rasini poliesterice armate cu praf de marmura, care au capacitatea de a izola foarte bine din punct de vedere termic si in acelasi timp, asigura o estetica deosebita.

Ce avantaje ofera termosistemul Techstone?

Panourile termoizolante de la Techstone ofera o multime de avantaje, impartite in mai multe categorii:

  1. Genereaza economii. Economiile sunt pe mai multe planuri, in conditiile in care se monteaza mult mai rapid decat panourile clasice, pot fi montate pe orice tip de perete si izoleaza extrem de bine.
  2. Arata foarte bine. Estetica acestor panouri imita piatra sau caramida. Se poate opta pentru caramida aparenta antichizata, pentru caramida aparenta alba sau in nuante naturale sau mai putin naturale si pentru o imitatie excelenta de piatra naturala. Gratie aspectului, poate sa fie instalat atat la interior cat si la exterior.
  3. Nu necesita intretinere. Aceste panouri nu necesita intretinere, pastrandu-si proprietatile si culoarea pe o perioada foarte lunga de timp;
  4. Rezista la o multime de factori externi. Termosistemele Techstone rezista la inghet, la foc si la apa, ceea ce le face ideale pentru montarea in orice loc.

Cum se monteaza un termosistem Techstone?

Gratie placajelor foarte mari, montajul se face rapid. Este nevoie doar de spume poliuretanica pentru lipit polistiren si de dibluri  de montaj. Spre deosebire de termoizolatia clasica, montajul acestor panouri se face din doar cativa pasi.

Pa langa montajul rapid, estetica deosebita si costurile mici pe care le genereaza, sistemele termoizolante de la Techstone beneficiaza si de servicii de cea mai buna calitate. Astfel, in functie de cantitatea de panouri comandata, Techstone Romania poate oferi transport gratuit, accesorii de montaj gratuite si chiar montaj specializat oriunde in Romania.

Daca ai de termoizolat o casa este bine, asadar, sa iei in calcul acest termosistem. Vei descoperi o multime de avantaje si costuri minime.

 

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.