Ce particularitati are un dulap metalic dedicat obiectelor de curatenie?

Dulapul fabricat din metal a devenit o obisnuinta in vestiarele salilor de sport, in vestiarele spatiilor industriale sau in scoli si bucatarii. Avantajele unui dulap metalic de la Office Class sunt foarte mari:

• Este foarte rezistent gratie foii de tabla de otel;
• Ocupa putin spatiu;
• Este stabil;
• Poate fi echipat cu sisteme de siguranta foarte eficiente.

Ce se poate pune intr-un dulap metalic?

In principiu, un dulap metalic poate sa depoziteze si sa protejeze absolut orice. Este perfect pentru haine si incaltaminte, pentru bijuterii, pentru documente sau pentru obiecte de curatenie. In functie de scopul pe care il are, dulapul fabricat din metal poate avea o forma si o compartimentare diferite.

Un astfel de dulap destinat depozitarii documentelor va avea multe sertare si o aerisire foarte buna care sa protejeze hartia, unul pentrru haine va fi dotat cu o bancuta unde utilizatorii sa se schimbe, iar unul pentrru produse de curatenie va prezenta o serie de caracteristici care sa il faca usor de folosit.

Ce particularitati are un dulap metalic pentru produse de curatenie?

Un dulap fabricat din metal pentru produse de curatenie va depozita mai multi detergenti, lavete, bureti, precum si un aspirator, o matura sau o galeata cu mop.

Este foarte important ca acesta sa fie dotat cu rafturi rezistente pentru toate produsele de curatenie de dimensiuni reduse, insa este esential sa aiba si un spatiu inalt, in care sa incapa galeata cu mop, aspiratorul vertical sau matura.

Pe lista dotarilor obligatorii pentrru un dulap fabricat din metal pentru produsele de curatenie se numara urmatoarele:

• Un sistem de inchidere cat mai eficient, care sa nu ofere acces copiilor. Multe dintre substantele folosite pentrru curatenie pot fi destul de periculoase;
• Un sistem de aerisire foarte bun. De regula, acesta este obtinut prin fante de aerisire pozitionate pe usa si pe lateralele dulapului;
• O bara pentru umerase, pe care personalul pentru curatenie sa isi poata depozita hainele.

De ce dulap metalic si nu un dulap clasic din lemn?

Este adevarat ca un dulap din lemn este mai putin costisitor, insa nu are aceleasi proprietati precum un model metalic. Exista multe diferente intre cele doua tipuri de dulapuri, iar cele mai multe avantaje inclina spre cel metalic.

Rezistenta este un prim motiv pentru care modelul metalic este mult mai potrivit in locurile in care se doreste depozitarea in siguranta a diverselor produse si accesorii de importanta majora. Vopsit in camp electrostatic si realizat dintr-o foaie de otel foarte rezistenta, acesta poate sa faca fata fara probleme trecerii anilor si socurilor fizice.

Pe lista cu avantaje se mai numara si stabilitatea, greutatea mare pe care o suporta fiecare polita in parte sau faptul ca peretii sunt subtiri, ceea ce ajuta la economie de spatiu.

Majoritatea dulapurilor metalice sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, pot fi compartimentate in functie de destinatia pe care o au si rezista foarte bine in fata unor pericole precum focul.

In timp, investitia mai mare intr-un dulap metalic este justificata, deoarece acesta poate deservi cateva decenii bune in orice loc in care este instalat.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.