Cea mai frumoasa rochie de mireasa – cand si de unde?

Cea mai frumoasa rochie de mireasa - cand si de unde?

Ziua nuntii… suna incredibil, nu-i asa? Sute de cupluri isi unesc zilnic destinele. Si acest lucru poate parea absolut minunat la prima vedere. In ziua nuntii, te distrezi, dansezi cat de tin picioarele si esti inconjurat de prietenii si rudele pe care, probabil, nu le-ai mai vazut de ani intregi. Pana sa se ajunga insa la acest rezultat, trebuie sa constientizezi ca este o cale foarte lunga.

Da, nimic de contestat, ziua nuntii este una deosebita. Ba din contra, pentru toate cuplurile ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor. Ei bine, da, este, doar ca parcursul poate sa devina extrem de anevoios. In spatele unei nunti de basm se ascund zeci de zile de stres, frustrari si poate chiar si lacrimi. Acest fapt se datoreaza viziunii pe care o au mirii cand vine vorba de ziua lor speciala. Toti vor ca nunta lor sa fie cel mai frumos eveniment, despre care o sa se vorbeasca si cateva luni dupa. Toti mirii vor sa ii impresioneze pe invitati dar, mai ales, sa se impresioneze pe ei.

Rezultatul organizarii evenimentului este, in general, cel scontat. Insa cu toate acestea, perioada care intervine pana la nunta poate sa constituie o adevarata corvoada. Mirii cauta necontenit cele mai bune optiuni pentru nunta de vis. Locatia, meniul, amenajarea salii- toate aceste detalii cad pe umerii proaspetilor insuratei.

Da, chiar si problematica vestimentatiei.

Rochia miresei si costumul mirelui constituie, in majoritatea cazurilor, cea mai dificila parte. Bineinteles ca amandoi vor sa aleaga cea mai buna varianta, care sa ii transforme in pure personaje de poveste. Nimic gresit pana aici, insa dorinta lor se poate preschimba foarte usor intr-un calvar. Mireasa isi petrece ore, zile, saptamane sau chiar luni prin tot felul de magazine pentru a proba sute de rochii si nimic nu pare sa fie pe gustul ei.

Orice femeie isi doreste sa straluceasca in ziua cea mare, sa se indragosteasca de rochia pe care o achizitioneaza. Toate miresele vor sa strige in gura mare in magazin: ,,Asta, asta este rochia mea!”

In Romania sunt des remarcate aceste evenimente speciale prin originalitatea lor, dar si prin numarul de invitati. Ba chiar suntem in top din acest punct de vedere. Multe orase sunt bine cotate in ceea ce priveste ofertele dedicate nuntilor, printre care se numara si Clujul.

Aici, in special, sunt des vizitati designerii vestimentari. De-a lungul anilor, tot mai multe mirese apeleaza la serviciile magazinelor de rochii din Cluj datorita modelelor incantatoare, dar si a preturilor accesibile publicului larg. Așadar, ,,rochie mireasa Cluj Napoca” ar trebui sa fie urmatoarea ta cautare pe Google daca te afli in postura unei viitoare mirese si inca nu ti-ai gasit rochia visurilor, sau pur si simplu daca esti in prezent in pragul planuirii unei nunti si vrei sa iei din timp intregul proces.

Ziua nuntii se traieste si se simte o singura data in viata, asa ca nu rata sansa de a avea in posesia ta rochia de mireasa pe care ti-o doreai inca de cand erai mica.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.