Cum alegem o gazduire web de calitate

26Este importanta sa va interesati cu privire la alegerea unei gazduiri cat mai potrivite pentru website-ul vostru. O astfel de gazdurie va va ajuta din multe puncte de vedere, de aceea este important sa tineti cont de unele aspecte in alegerea unui serviciu de gazduire cat mai bun. Ideea este ca in primul rand, un serviciu de gazdurie trebuie sa va ofere o siguranta sporita, dar si o foarte buna functionare a site-ului. Un astfel de serviciu de gazduire va fi asadar alegeera cea mai buna pentru voi.

Trebuie sa va ganditi la nevoile voastre si anume daca serviciul de gazdurie ales este sau nu optiunea cea mai buna pentru voi. Va trebui sa va permiteti acest serviciu de gazduire si sa-l alegeti in functie de nevoile pe care le veti avea. Fiind la inceput de drum, cea mai potrivita solutie de hosting este cea de web hosting shared. Aceasta optiune de hosting este cea mai ieftina, ea fiind potrivita pentru site-uri cu trafic redus. Un astfel de serviciu de hosting nu necesita resurse mari, de aceea este important sa va orientati catre o astfel de solutie.

Un hosting shared va pune la dispozitie un panou de control simplu de unde puteti cu doar cateva click-uri sa instalati WordPress. Este foarte usor sa configurati aici platforma WordPress si veti verdea ca pachetele de gazduire shared sunt numeroase, de aceea nu veti avea dificultati in a alege un pachet potrivit pentru situatia voastra. Va trebui sa tineti cont si de site-ul pe care il detineti. De exemplu, daca site-ul vostru este pentru stocare de clipuri si fotografii, atunci veti avea nevoie de un spatiu mai mare de stocare pentru a putea face fata.

In situatia in care website-ul vostru incepe sa creasca, atunci e posibil sa aveti nevoie si de alte servicii de hosting mai complexe, dar care sa acopere nevoile acestei cresteri. Un serviciu de tip VPS poate fi asadar o solutie mult mai buna pentrui voi, aceasta solutie fiind perfecta in situatia in care si traficul este unul mai mare.

Mai exista si pachetele de hosting VPS managed, aceste pachete de hosting venind cu servicii incluse de administrare a serverului. Nu veti avea nevoie asadar sa platiti separat un administrator de sistem.

Mai aveti in vedere si traficul oferit de catre serviciile de hosting. Desi in mod normal un website poate primi un numar nelimitat de utilizatori, pot aparea numeroase probleme in cazul in care un numar foarte mare de utilizatori ajunge in acelasi timp pe site-ul vostru, lucru valabil in special in perioada sarbatorilor sau a reducerilor. Este asadar foarte important sa tineti cont de acest lucru, dar nu ar trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca un numar foarte mare de vizite nu poate fi atins atat de usor. Alegeti un serviciu de hosting care sa va ofere si un suport foarte bun. Ideea ar fi ca sa aveti mereu pe cineva la dispozitie care sa va rezolve probleme, in cazul in care acestea apar.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.