Cum alegi un brad de Craciun artificial?

Atunci cand alegeti cel mai bun brad de Craciun artificial pentru voi, ar trebui sa acordati atentie tuturor punctelor de mai jos. Bugetul disponibil joaca, de asemenea, un rol important. Sfat: este mai bine sa nu va zgarciti si sa cumparati imediat un produs de calitate. In primul rand, arata mai prezentabil decat brazii artificiali ieftini. In al doilea rand, modelele sunt fabricate mai scump din materiale de calitate, astfel incat acestea se sparg mai rar si au o durata de viata mai lunga. Un brad artificial de Craciun de foarte buna calitate va va incanta familia timp de multi ani ca de exemplu acesti brazi de lux.

Alegerea unui brad de Craciun artificial: ce trebuie sa cautati?

De generatii intregi, festivitatile din jurul bradului de Craciun au ramas cea mai importanta traditie asteptata in orice casa. Fiecare familie fericita are propriile preferinte in aceasta privinta, precum si o viziune despre ce forma, nuanta si decoratiuni ar trebui sa aiba. Principalele diferente sunt considerate a fi

  • silueta bradului propusa de producator si tipul de fixare a ramurilor;
  • nivelul de protectie al materialului;
  • inaltimea coroanei, prezenta si forma arboretului;
  • nuanta fiecarui ac (poate fi una sau mai multe);
  • prezenta unei ghirlande incorporate, a unei coronite sau a unui alt decor.

Traditia de a decora un brad de Craciun a luat nastere in Alsacia, in secolul al XIX-lea. De-a lungul timpului, nu doar tendintele in materie de decorare s-au schimbat, ci si forma bradului in sine. Din motive practice, simbolurile artificiale ale sarbatorii de Anul Nou sunt din ce in ce mai des instalate in case. Astfel de decoratiuni au nuante de albastru, verde si alte nuante.

Nimic nu este mai frumos decat ajunul Anului Nou, cand copiii, tinandu-se de mana, canta dansuri rotunde pe muzica festiva in jurul bradului de Craciun. Sub crengile sale, bradul simbolic pastreaza cadouri in Ajunul Craciunului, spre bucuria copiilor si a bunicilor. Fara indoiala, fiecare cadou de Craciun ar trebui sa aiba un stil diferit de ambalaj. Pentru nuantele unui brad de Craciun artificial, varietatea nu este mai putin impresionanta. Proiectarea se reduce la urmatoarele solutii:

Verde clasic. Bradul de Craciun poate fi simplu sau cu ramuri pictate cu un efect de gradient.

Albastru nobil. De cele mai multe ori, acestia sunt brazi de Craciun bogati in decoratiuni, cu un etaj inferior larg.

Gradiente multicolore. Aceasta este o solutie neobisnuita si creativa, decoratiunile se vor potrivi in aproape orice stil de interior.

Bradul de Craciun artificial este cumparat pentru mai multi ani. Un astfel de simbol de Anul Nou poate fi pus si decorat cu mult inainte de 1 ianuarie, fara teama ca acele vor cadea inainte de sarbatori. Dar ar trebui sa va ganditi imediat la depozitare. Acest lucru inseamna ca lungimea si integritatea coroanei ar trebui sa fie principalul criteriu. Daca alegeti o optiune solida, va trebui sa cautati mai mult spatiu de depozitare. Fiecare analog artificial este un set de trunchi si ramuri. Acestea din urma pot fi articulate, „indoite” pe sarme sau suspendate pe carlige.

 

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.