Cum poti avea cel mai redus disconfort in cazul unui implant dentar?

Progresele care s-au realizat in ultimele decenii in medicina dentara ne permite sa gasim rezolvare chiar si in situatii complicate precum pierderea unui dinte. Intr-o astfel de situatie exista posibilitatea de a apela la un implant dentar.Cu toate ca nu este de dorit a se ajunge intr-o astfel de situatie, trebuie spus ca in conditiile in care din varii motive se ajunge la pierderea unui dinte, implantul dentar este cea mai buna alegere pe termen lung.Implantul dentar presupune si un disconfort considerabil in urma interventiilor realizate. Insa atunci cand alegi un implant dentar rapid sau asa numitul tratament dinti intr-o zi, disconfortul este mai redus comparativ cu implantul dentar clasic.

Ce presupune implantul dentar rapid?

Implantul dentar rapid are aceleasi principii precum implantul dentar clasic prin inlocuirea unui dinte lipsa cu un dinte artificial care este confectionat din materiale biocompatibile precum titanul. Diferenta majora consta in faptul ca in urma unui tratament dinti intr-o zi Alexandria, toate procedurile stomatologice specifice implantului clasic sunt realizate in urma unei singure vizite la cabinetul clinicii stomatologice. In acest sens amintim faptul ca atat extractia eventualelor ramasite ale dintelui pierdut, augmentarea osoasa daca este nevoie, dar si procedurile chirurgicale specifice implantului, sunt efectuate intr-o singura zi.

In acest context vorbim despre un tratament mult mai rapid si cu un disconfort mult mai redus fata de implantul dentar clasic. Nu doar ca numarul de vizite la cabinetul stomatologic este mai mic, dar procedurile multiple ale implantului dentar clasic inseamna mai multe interventii chirurgicale si implicit nevoia ca gingia sa se vindece in repetate randuri. Dupa ce implantul dentar s-a stabilizat, iar vindecarea gingiilor este completa, se va trece la montarea bonturilor de vindecare si ulterior la finalizarea implantului dentar prin montarea coroanelor dentare.

Apeleaza la o clinica stomatologica

Atunci cand ai ajuns in situatia de a avea nevoie de un implant dentar, este recomandat sa apelezi la serviciile unei clinici stomatologice. Pentru a beneficia de tratamentul dinti intr-o zi Alexandria poti avea in vedere sa te adresezi celor de la Modent Clinic. Aici vei gasi o echipa de medici stomatologi specializati in implantologie dentara care iti vor propune un tratament eficient pentru a-ti recapata zambetul si functiile masticatiei cu ajutorul implantului dentar rapid.

La Modent Clinic vei beneficia de medici stomatologi cu o vasta pregatire si experienta in implantologie, de aparatura si echipamente de ultima generatie, dar si de cabinete dentare unde igiena este cuvantul de ordine. Prin prisma faptului ca tratamentele cu implanturi dentare sunt costisitore, la aceasta clinica vei putea beneficia de tratamentul de implant dentar rapid in conditii avantajoase prin faptul ca vei putea opta pentru diferite modalitati de achitare a tratamentului stomatologic.

Uita de problemele cauzate de dintii lipsa si apeleaza la Modent Clinic pentru o programare in vedere evaluarii starii de sanatate a danturii si pentru propunerea unui tratament de implant dentar rapid. Pentru mai multe detalii cu privire la tratamentele dinti intr-o zi Alexandria de care poti beneficia la aceasta clinica stomatologica te asteptam pe modent.ro.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.