Cum realizezi corespunzator o comparatie pentru usi de intrare apartament? Cum iei o decizie buna?

Tu stii cum sa alegi dintre doua sau mai multe usi de intrare apartament? Multi romani nu stiu aspectele si caracteristicile care ar trebui luate in considerare in acest caz. De altfel, multi dintre acestia nici nu si-au schimbat usile in ultimii ani – daca se inchide bine, este numai buna, nu?

Ei bine, nu chiar. Usile moderne vin cu izolatie si sisteme de siguranta care sunt mult superioare usilor comune. Apoi, modul in care usile sunt produse fac din acestea o adevarata investitie in viitorul apartamentului tau – anume, o usa de intrare apartament moderna va tine mult mai mult timp decat una veche, fie aceea chiar si din lemn masiv.

Iata cum realizezi corespunzator o comparatie atunci cand esti in cautare de usi intrare!

Grosimea blatului

Pentru cele mai multe usi de intrare apartament, o grosime a blatului de 70mm este considerata ideala pentru orice tip de apartament. Blaturile mai groase pot veni cu un cost suplimentar, dar si cu o greutate crescuta a usii in sine – aspect care, pentru unii, nu este placut.

Mai apoi, este de preferat ca acest blat sa prezinte falt realizat din tabla de otel galvanizat, pentru un plus de rezistenta si securitate.

Termoizolatie corespunzatoare

In functie de producator, pot exista destul de multe moduri prin care termoizolatia unei usi de intrare apartament este realizata. Totusi, un mod atat comun, cat si extrem de eficient este injectia cu poliuretan bicomponent. Acesta are o viteza foarte mare de intarire si expandare.

Apoi, usile de calitate superioara mai pot fi placate atat la exterior, cat si la interior cu MDF laminat cu o grosime de 8.5mm.

Securizarea broastelor

Indiferent de zona in care locuiesti, usa de intrare trebuie sa garanteze siguranta ta si a familiei tale – este mai bine sa fii pregatit pentru neprevazut, decat sa trebuiasca sa te confrunti cu acesta pe loc, cum s-ar spune.

Astfel, sunt recomandate usile care prezinta casuta metalica blindata la nivelul broastelor. Aceste casute sunt, de obicei, din otel si au o grosime a peretilor de 2.5mm.

Garnituri de etansare

Desigur, termoizolatia nu este de ajuns pentru a mentine la exterior temperaturile scazute sau ridicate, ori cunoscutul curent. Ai nevoie si de etansare corespunzatoare.

Cele mai multe usi de intrare apartament prezinta nu unul, ci doua randuri de garnituri de etansare, de obicei tubulare si confectionate din cauciuc de inalta calitate. Acestea garanteaza, fara doar si poate, etanseitatea apartamentului tau.

De unde cumperi cele mai bune usi de intrare apartament?

De multe ori, cand ajungi intr-un magazin, nu stii ce produse sa cumperi pentru ca nu ai auzit niciodata de brand-ul sau firma respectiva. Acest lucru se intampla si in cazul usilor, mai ales daca nu ai cunostinte in acest domeniu.

Ei bine, din fericire pentru tine, exista un producator roman de usi de intrare metalice care iti sta la dispozitie – fie ca vrei sa faci o achizitie sau doresti informatii in plus. Pentru a vedea oferta acestora, acceseaza acum site-ul Maco.ro – usi de inalta securitate de calitate, produse in Romania, la standarde europene!

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.