Cum să ai parte de cele mai bune poze la fotografia de nuntă în București

http://www.efotografnunta.ro

Ședința foto din ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente ale zilei. Ai nevoie de un bun fotograf de nuntă din București, care să știe cum să transforme ceva aparent banal în ceva de-a dreptul spectaculos. Dar, pentru a înțelege mai bine la ce ar trebui să te așteți, avem pentru tine și câteva sugestii.

 

Înțelege ce te avantajează și ce nu

 

Da, într-adevăr, nu toată lumea este fotogenică. Dar, un fotograf profesionist nunta știe cum să te pună în valoare astfel ca atunci când primești albumul foto să fii de-a dreptul impresionată de ceea ce vezi în fața ochilor. Dar și tu ar trebui să știi ce te avantajează și ce nu, și să profiți din plin de aceasta!

 

Luminozitatea

 

Evident, lumina naturală este cel mai bun prieten pentru un fotograf de nuntă din București, dar acesta ar trebui să fie îndeajuns de bun profesionist încât să știe cum să profite la maxim de fiecare moment al zilei. De regulă, acele fotografii de nuntă care se fac în jurul orei 16.00 sau 17.00 sunt cele mai reușite.

 

Unghiul

 

În afară de fotografiile în aer liber, nu trebuie să le uităm pe cele din interior. Fie că sunt poze făcute în interiorul acelui restaurant nunta ales de voi, acasă la mire, mireasă sau nași, unghiul este cel care le poate transforma pe acestea în adevărate opera de artă.

 

Un zâmbet sincer

 

Degeaba ai apelat la cel mai bun fotograf de nuntă din București dacă ai un zâmbet crispat, și care numai natural nu este. Eventual, poți exersa înainte de nuntă în oglindă, pentru a găsi acel zâmbet care te pune cel mai bine în valoare. Dar, nu uita, întotdeauna cel  natural este cel care te reprezintă pe tine și te face să fii cu adevărat unică!

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.