De ce s-a stricat prietenia dintre Hagi și Răducioiu

Prietenia dintre Gică Hagi și Florin Răducioiu s-a stricat! Cel puțin pentru moment. Cei doi foști colegi din Generația de Aur nu mai comunică așa cum o făceau până de curând, iar motivul a fost dezvăluit chiar de fostul atacant într-o intervenție la postul de televiziune Telekomsport.

Florin Răducioiu a povestit că l-a sunat pe Gică Hagi cu ocazia sărbătorilor de Paște, i-a lăsat chiar și un mesaj vocal însă ”regele” nu i-a dat niciun răspuns.

“E o problemă deja, pentru că eu l-am sunat pe Gică Hagi de Paşte şi nu mi-a răspuns. După care i-am lăsat un mesaj vocal, pe care l-a ascultat şi nu mi-a răspuns. Asta mă face să cred că e un pic supărat pe mine. Eu abia aştept să îl revăd şi să vorbim despre fotbal şi să clarificăm această mică polemică care s-a ivit acum. Pentru mine rămâne prietenul meu extraordinar.

Sunt fanul numărul 1 al lui Ianis, îl respect pe acest puşti, am un mic merit pentru că l-am avut şi eu ca jucător şi am avut de-a face cu el, am ştiut ce fel de copil este, este foarte umil, foarte modest. Are această carenţă s-o numim fizică. Sunt nişte afirmaţii pe care eu le-am făcut, au fost făcute în numele cunoaşterii, al realităţii de pe teren. Ceea ce am văzut eu în aceste luni”, a declarat Răducioiu la Telekomsport.

“Fostul mare jucător Maldini care are un puşti, un băiat Daniel, dacă nu greşesc, are aproape 18-19 ani. Eu nu l-am auzit pe tatăl lui, este adevărat că a făcut primul pas la echipa mare, i s-a făcut contract de profesionist pe merit, dar nu l-am auzit pe tatăl lui să pună presiune foarte mare pe el. Îl respectă, îl aşteaptă să crească şi să fie cât mai coerent cu ceea ce face băiatul lui. Nu ştiu ce face Gică Hagi cu fiul lui. Dar e posibil să fie o presiune mult mai mare decât Ianis o poate suporta şi poate să aibe un impact foarte puternic asupra lui. Este un jucător încă foarte tânăr şi cred că i se pune o presiune extrem de mare pe el”, a concluzionat fostul atacant al naționalei României pentru sursa citată.

Reamintim că, Răducioiu a declarat pentru presa sportivă din Italia că Ianis Hagi nu ar face față, în acest moment, la o echipă ca Lazio Roma, club care și-a manifestat interesul față de fiul lui Gică Hagi.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.