De ce sa alegi tesatura de satin pentru pijamale

Astazi exista tesaturi variate, cu diverse texturi si proprietati. Din aceste tesaturi pot fi cusute diverse haine, inclusiv pijamale. Una dintre cele mai utilizate tesaturi este cea satinata, pe care o regasim si in frumoasele pijamale de la Malika Fashion. Dar ce este tesatura satinata, cum este si cum se simte? Iti vom spune mai multe despre aceasta tesatura si te vom convinge sa o alegi.

Tesatura satinata se remarca prin textura neteda si aspectul stralucitor. Satinul, care este in general preferat de femei, este folosit in special in productia de esarfe si rochii de seara, dar si pijamale. O pijama dama din satin este frumoasa, placuta si durabila.

Ce este tesatura de satin?

Tesatura densa din satin este foarte neteda si stralucitoare. Tesatura din satin, care este si foarte rezistenta, este una dintre cele mai utilizate tesaturi. Deoarece se increteste foarte repede si nu este folosita la purtarea zilnica. Trebuie sa ai grija cand speli aceasta tesatura. Ca urmare a spalarii incorecte, structura ei se poate modifica si ea.

Cum este tesatura din satin?

Tesatura din satin, care a fost folosita din cele mai vechi timpuri, are un aspect stralucitor. Aceasta ofera o senzatie alunecoasa si neteda la atingere. Tesatura din satin, care este mai valoroasa decat alte tesaturi, trece prin cel putin 5 etape in timpul procesului de tesut.

Tesatura de satin te face sa transpiri?

Tesatura din satin, care are o structura subtire, poate fi folosita foarte confortabil datorita calitatilor sale. Prin urmare, tesaturile din satin nu te vor fase sa transpiri. Din acest motiv, materialul este folosit in special in pijama satin, fiind ideal pe vreme foarte calduroasa vara.

 Proprietati tesaturi din satin

Tesaturile din satin au o structura fina. Deoarece este opac, nu se vede niciodata prin acest material. Satinul difera in general in ceea ce priveste luciul si grosimea. Tesatura satinata groasa ar trebui sa fie aleasa de cele mai multe ori. Aceste materiale sunt folosite la fabricarea tuturor tipurilor de rochii si pijamale. De asemenea, pot fi tesute cu fire de orice culoare.

Tipuri de utilizare a tesaturii din satin

Tesatura din satin este in general confortabila si are o textura fina. Tesatura este folosita in general pentru coaserea rochiilor de seara. In plus, este folosita la productia de pijamale si camasi de noape de vara si iarna. Hainele de zi cu zi de vara slim-fit pot fi produse si acestea din tesaturi din satin.

Este tesatura satin flexibila?

Tesatura din satin nu este flexibila. Din acest motiv, orice articol din satin ar trebui sa se potriveasca perfect corpului. Pot fi cusute rochii din satin care se potrivesc perfect corpului sau care sunt putin largi. Datorita inflexibilitatii, satinul este ideal pentru pijamale largi si confortabile.

 Tesatura din satin se micsoreaza cand este spalata?

Hainele din material satinat trebuie spalate conform instructiunilor de curatare. In consecinta, se recomanda in general curatarea chimica, deoarece exista riscul de contractie a hainelor din material satinat. Tesaturile din satin care nu sunt trimise la curatare chimica pot fi, de asemenea, spalate manual in apa rece.

 Tesatura din satin tine de cald?

Tesaturile din satin sunt folosite in general vara. Nu este indicat sa folosesti haine din satin iarna, deoarece materialul nu tine de cald. Insa, in cazul pijamalelor, daca in locuinta este o temperatura placuta, cele satinate pot fi folosite fara probleme.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.