De ce sa mergi in Germania cu microbuzul si nu cu avionul

Sunt mai multe persoane care calatoresc in fiecare an catre Germania si la fiecare drum se intreaba cu ce ar trebui sa plece din Romania sau sa se intoarca. Sunt mai multe motive pentru care microbuzele sunt cea mai buna optiune si trebuie doar sa le explicam mai jos.

Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegi transport Romania Germania cu microbuzul atunci cand calatoresti, indiferent de orasul in care trebuie sa ajungi, pe teritoriul Germaniei.

Confortul in microbuz este mai mare

In avion esti foarte limitat in ceea ce priveste spatiul iar atunci cand avionul este plin, vei fi chiar inghesuit. In microbuz insa, vei avea spatiu suficient pe care sa stai, iar daca microbuzul nu e plin, poti chiar sa ai un loc doar pentru tine. De asemenea, poti sa te muti intr-un alt rand pentru a vorbi cu altcineva. Avioanele necesita adesea sa stai asezat din cauza turbulentelor sau a altor probleme, dar singura cerinta pentru microbuze este sa porti centura de siguranta (stii, regulile rutiere si precautia).

Obtii aer proaspat ori de cate ori ai nevoie

Unul dintre lucrurile pe care le urasc oamenii cel mai mult la avioane este senzatia de a fi inchis intr-o cutie. Ore in sir, lipsa aerului proaspat ii face sa se simta foarte rau. Deshidratarea este o problema suplimentara pentru avioane din cauza lipsei de umiditate din aer la altitudinea la care zbori. Pentru multi, acest lucru duce intotdeauna la oboseala si migrene.

Cu microbuzul, opririle obisnuite te ajuta sa te simti bine pe toata durata calatoriei. La fiecare cateva ore ti se ofera posibilitatea de a-ti intinde picioarele, de a te plimba si de a respira aer curat. Pentru multi, doar acest lucru face ca microbuzul sa fie cea mai buna solutie.

Pretul este mai mic

Nu este un secret pentru nimeni ca o calatorie cu avionul poate fi foarte costisitoare. Mai ales atunci cand cumperi bilete din scurt. Dar, atunci cand calatoresti cu autobuzul, companiile de transport ofera alternativa perfecta si prietenoasa cu bugetul. In cazul in care calatoresti in grup, va fi mai usor sa diminuezi si mai mult costurile de transport pentru ca la microbuz ai reducere de grup. In cazul in care pleci si cu cei mici va fi si mai usor, pentru ca cei sub 2 ani calatoresc gratuit.

WIFI gratuit

WiFi vine de obicei cu o taxa suplimentara in avioane, dar majoritatea autobuzelor moderne, vin cu WiFi deja setat. Daca nu o fac, poate fi adesea solicitat fara costuri suplimentare.

Calatorind cu microbuzul inseamna ca poti sa-ti aduci laptopul, sa fii confortabil si chiar sa vezi filme pe Netflix sau sa lucrezi, in timp ce esti conectat pe tot drumul. Si ce loc mai bun pentru a ramane conectat si la curent decat intr-unul dintre microbuzele moderne, cu frumosul peisaj rural ca fundal. Mult mai bine decat sa stai inghesuit pe scaunul tau de avion, cu nimic altceva decat nori la care sa privesti de sus.

 

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.