Decking pentru terasă – informații la rece pentru zile calde

 

Atunci când îți dorești să amenajezi exteriorul astfel încât să reflecte dorințele tale, este important să te asiguri că ai la îndemână toate elementele care să te ajute să conturezi spațial în care îți vei petrece timpul liber alături de prieteni și familie. Cea mai bună alegere în materie de deck de terasă este deck-ul WPC care oferă posibilitatea să îți amenajezi o terasă de vis.

 

Tipuri de deck de terasă

 

Motivul pentru care deck-ul WPC este atât de apreciat este versatilitatea pe care o prezintă, durabilitatea și trăinicia. Acest tip de pardoseală pentru exterior este deosebită și poate să contribuie la aspectul estetic. Mai ales dacă îți place foarte mult lemnul dar te îndoiești de faptul că acesta ar rezistă pe termen lung în exterior, modelele de deck WPC disponibile pe piață îți pot îndeplini dorința de a te bucură de aspectul lemnului deoarece pot să îl imite perfect. Deck-ul WPC este un material compozit care are o rezistență sporită și nu se deteriorează în timp. Este tipul de pardoseală perfectă pentru exterior deoarece materialul nu este influențat de schimbările de temperatura sau de alți factori care ar putea să îi distrugă aspectul.

Tocmai datorită calităților pe care le are deck-ul WPC este pardoseală adecvată pentru terase, zona din jurul piscinelor, pontoane sau chiar pentru realizarea pardoselilor pentru ambarcațiuni.

Deck-ul poate să fie de mai multe tipuri, iar clasificarea acestuia se face în funcție de materialul din care este compus. Așadar, se pot distinge două tipuri de deck și anume cel din lemn și deck-ul WPC. Deck-ul din lemn este realizat din mai multe tipuri de esențe cum ar fi lemn autohton sau lemn exotic însă, nu toate tipurile de lemn pot să fie utilizate în exterior.

Compoziția deck-ului WPC

 

Deck-ul WPC este un produs compus din 45% PVC, 45% particule din lemn de înalta calitate, iar restul de 10 procente este constituit din aditivi care sporesc calitatea materialului.

Deck-ul WPC nefiind un material 100% natural se întreține cu mai multă ușurință.

 

Montajul deck-ului pentru terasă

 

Montajul e facil prin accesorii pentru terasa, fabricate special pentru montajul rapid. Sunt sisteme de cleme ușor de îmbinat și durabile la montarea la exterior. Pentru alinierea pe înălțime se folosesc ploturi reglabile pentru terasă, sisteme ce permit inclusiv supraînălțata terasei la un nivel adecvat.

Deck-ul compozit pentru exterior Cube, o inovație pentru cei care își doresc perfecțiune

 

Dacă ai nevoie de o pardoseală pentru exterior care să îți ofere toate aceste avantaje și să fie vorba despre o pardoseală de calitate superioară, una dintre cele mai populare alegeri ale momentului este reprezentat de deck-ul compozit Cube. Această este o inovație de ultima generație în domeniul teraselor pentru exterior și se găsește în gama de produse a Decolandia.

Deck-ul compozit Cube îmbină tradiția teraselor durabile cu un nou sistem de prindere și montare cu cleme speciale. Prezintă numeroase avantaje precum montajul ușor, posibilitatea de înlocuirea doar a anumitor plăci în caz de nevoie, aspectul este elegant și echilibrat și poate contribui la crearea unui spațiu care să impresioneze.

Deck-ul WPC se prinde cu ajutorul unor cleme care permit instalarea fără să fie necesar să se utilizeze scule pentru montaj. Astfel, lucrarea de instalare se realizează eficient și curat. La fel de repede se poate demonta orice placă în cazul în care se deteriorează, acesta fiind un avantaj deoarece nu va fi necesar să se demonteze întreagă pardoseală pentru a înlocui plăcile deteriorate.

Deck-ul este soluția cea mai bună pentru amenajarea spațiului exterior deoarece se poate întreține cu ușurință și este perfectă pentru instalarea în exterior.

 

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.