Florinel Coman a bătut palma cu o nouă echipă!

Florinel Coman s-a înțeles cu o nouă echipă și și-a dat acordul să plece de la FCSB. Impresarul jucătorului, Giovani Becali, a anunțat că Florinel Coman este de acord să se transfere în SUA, cel mai probabil la Orlando City.

“Suntem acolo cu jucătorul, nu e o diferență mare. Cu jucătorul nu este o problemă. Contractul e pe 3 ani și jumătate, e exact ce-i trebuie lui”, a spus Giovani Becali la Telekom Sport. Apoi, Giovani Becali a menționat doar ca varul său să se înțeleagă cu echipa din SUA. “Un om important de la acel club a fost în România, l-a cunoscut pe Coman. Era șeful scouterilor de la acea echipă. Au stat 2-3 ore de vorbă cu el, i-a spus că îl urmărește de 7-8 luni. Gigi le-a făcut o contraofertă echilibrată având în vedere timpurile în care trecem. Așteptam un răspuns din partea lor.

Atunci au făcut o ofertă de 9 milioane de dolari platibili în trei ani de zile. Acum, Gigi le-a trimis un răspuns de 10 milioane plus niște procente, 40%. Problema este dacă acest club are încă această dorință și posibilitate de a-l cumpăra”, a adăugat Gîovani Becali. Zilele trecute, Becali a anunțat că a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.