Gramatica îți dă coșmaruri? Scapă de ele la cursurile de limba română Global Learning!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/teacher-talking-to-the-class-5212340/

Timpuri și moduri verbale, tipuri de complemente, atribute, probleme de fonetică și, peste toate, fraza, cu tipuri de propoziții, coordonare și subordonare – cum să le reții și să le deosebești pe toate?

Copilul tău va trebui să le stăpânească și să dea un examen cu exerciții pe baza lor. Gândul acesta îți dă coșmaruri și, ca pe orice părinte, ai vrea să faci tot ce îți stă în putință să îl ajuți. Nu poți să dai examenul de capacitate în locul lui și te îndoiești serios că aceasta ar fi o soluție, ba chiar l-ar încurca mai rău.

Cursurile de gramatică – limba română de la Global Learning sunt structurate astfel încât să acopere integral programa de examen de la finalul clasei a VIII și să îți ajute copilul să descifreze tainele gramaticii.

Când ar trebui să îți înscrii adolescentul la cursuri suplimentare de limba română?

Tot ciclul gimnazial, încă din clasa a V-a, elevii învață noțiuni noi de gramatică și literatură. Cele de gramatică pun întotdeauna probleme prin abundența temelor care se succed și varietatea lor.

Unele sunt reluate, altele sunt folosite pe tot parcursul gimnaziului și profesorul se așteaptă ca elevul să le stăpânească. Dacă nu au fost înțelese de la prima predare, copilul va dezvolta o teamă și o reținere față de ele și nu va putea aplica noțiunile corect.

Cursurile cu profesor de la Global Learning au ca obiectiv explicarea tuturor problemelor de gramatică care pun de regulă dificultăți elevilor de gimnaziu. Un profesor cu experiență cum este Denissa Gabriela Bularda îți poate ajuta copilul să scape de temerile pe care i le provoacă gramatica limbii române, să învețe cu drag și să capete încredere în propriile capacități. Profesorul de curs este autoare apreciată de auxiliare, caiete de lucru cu rezultate dovedite ca metode de testare a cunoștințelor.

Momentul propice pentru începerea cursurilor de pregătire la limba română pentru examenul de capacitate este clasa a VII-a, atunci când deja elevii au un număr mare de cunoștințe de gramatică pe care trebuie să și le consolideze și când presiunea examenului de la sfârșitul clasei a VIII-a nu este atât de puternică.

Cu cât începe să lucreze mai devreme, cu atât mai bine pentru el și, de ce să nu recunoști, pentru tine, ca părinte preocupat de viitorul lui. Dacă abia acum ai aflat de aceste cursuri, niciodată nu este prea târziu să le înceapă și poți apela cu încredere la ele și în timpul clasei a VIII-a.

Cum procedezi pentru înscrierea copilului la cursurile de limba română de la Global Learning?

Ideal ar fi să înscrii copilul la începutul anului școlar la cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning. Va stăpâni mai ușor noțiunile predate la școală și un prim rezultat va fi vizibil în notele mai mari pe care le va obține. Și din punct de vedere al alcătuirii orarului de curs va fi un moment optim.

Altfel, în timpul anului școlar, copilul va trebui integrat în una dintre grupele deja formate, de trei sau patru copii. Se poate apela și la cursuri desfășurate individual, în care profesorul lucrează doar cu adolescentul tău.

Cursurile se desfășoară în București, sectorul 3, str. Ion Racoțeanu, în apropierea intersecției dintre Bulevardul Unirii și Calea Traian, unde se pot face și înscrierile. De asemenea, pentru înscrieri, se poate contacta Global Learning și prin telefon. În funcție de cerințele cursantului, se pot ține cursuri și online, pe platforma Zoom, deci nu va trebui să te îngrijoreze faptul că nu locuiești în Capitală.

Apelând la cursurile de limba română de pregătire pentru examenul de capacitate îi vei oferi copilului tău soluția învățării eficiente, prin aplicații atrăgătoare, menite să îl ajute să descifreze tainele gramaticii și alte literaturii în timp util, pentru a obține o notă mare la proba de limba română, notă de care poate depinde viitorul  său la un liceu bun.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.