In 2021, alege distribuitoare modulare pentru incalzire in pardoseala de la SBK KUNSTSTOFFTECHNIK

Astazi, sistemele de incalzire in pardoseala se utilizeaza tot mai adesea in locuintele personale, in cladirile publice sau in constructiile industriale. Aceste solutii garanteaza un confort sporit printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, oferind posibilitatea de control si programare exacta a climatului interior. Incalzirea in pardoseala ofera o eficienta energetica sporita (cu pana la 40% fata de un sistem clasic), este mai ieftin de utilizat, nu necesita intretinere, garanteaza o calitate mai buna a aerului si mentine o temperatura constanta.

Pentru aceste instalatii, cel mai important punct de pornire pot sa fie distribuitoarele modulare pentru incalzire in pardoseala.

Descopera Distribuitorul modular pentru incalzirea in pardoseala – HKV3000 de la SBK

Ai doar de castigat:

Distribuitoarele modulare SBK sunt foarte adaptabile si usureaza munca in situatia unor eventuale extinderi. Cum asa? Nu este necesara inlocuirea distribuitorului, ci doar adaugarea de module tur-retur, in functie de numarul de circuite ce vor fi adaugate.

Detalii tehnice:

  • Piesele acestea sunt confectionate din plastic armat cu fibra de sticla.
  • Confera rezistenta, la un interval mare de temperatura.
  • Sunt construite cu camere de aer integrate.
  • Simplu de utilizat – sunt realizate in culorile rosu pentru tur si albastru pentru retur.

Racordarea distribuitorului modular SBK – HKV3000 la alimentare se face printr-un bloc de conectare, prevazut atat cu filet exterior de 1 ½ „, cat si cu filet interior de 1”, iar conexiunile cu circuitele de incalzire se fac cu conector Eurocon filet exterior 3/4”, cu aplicatii pentru cupru / otel moale sau conducte compuse cu mai multe straturi, deci conexiunile nu difera de cele ale distribuitoarelor clasice.  Ansamblul se poate completa cu aerisire manuală, supapa de umplere si drenare, dop si supapă cu bila 1 ”, cu bypass reglabil. La partea opusa, distribuitorul are o placa din otel prevazut cu invelitoare din plastic pentru protectie impotriva coroziunii.

Pentru solutii speciale, mai ales la renovari si extinderi de instalatie, pentru adaptarea circuitelor colectoare cu distanta medie mai mare de 55 mm sunt utilizati distantierii.

Beneficii:

  1. rezistente la coroziunea datorata calitatii precare a apei;
  2. sisteme fiabile si rezistente in timp;
  3. ofera confort si siguranta pe tot parcursul anului.

Articolele SBK sunt apreciate deoarece respecta cele mai ridicate criterii de calitate si productie; toate segmentele sunt testate in parte, in fabrica, din punct de vedere al etanseitatii; produsele nu se corodeaza si nu se oxideaza in timp; prezenta camerei de aer impiedica aparitia condensului; montarea se face rapid si usor.

Pentru a cere detalii legate de intreaga oferta pentru echipamente de instalatii SBK si a descoperi toate beneficiile folosirii sistemului de distribuitoare SBK, accesati site-ul web www.sbkromania.ro si ramaneti la curent cu cele mai noi oferte sau promotii pe Facebook si Instagram.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.