Mesaje de dragoste pentru el – afectuoase, de mulțumire și de dor

Cine a spus că drumul doar către inima unei femei este prin cuvinte? Și domnilor le place să audă și să citească mesaje de dragoste pentru el, dulci și romantice, comunicând gânduri sincere. Acestea sunt o modalitate sigură de a-i câștiga inima din nou și din nou. Dar este important să-ți organizezi gândurile în mod creativ pe măsură ce le trimiți iubitului tău.

Cele mai afectuoase mesaje de dragoste pentru el

Aceste mesaje de dragoste pentru el vor ocupa un loc special în inima lui. Ele ajută la menținerea atașamentului emoțional de femeia iubită.

– Îmi amintesc încă ziua în care ne-am întâlnit prima dată. A fost dragoste la prima vedere. Sper că în fiecare zi îmbătrânind din ce în ce mai mult, dragostea noastră unul pentru altul nu face decât să devină din ce în ce mai puternică.

– Fiecare zi cu tine este o binecuvântare. Ești iubirea vietii mele. Abia aștept să fiu cu tine pentru totdeauna!

– Afară este încă întuneric, dar abia aștept să mă trezesc lângă tine. Tu ești lumina vieții mele, motivul pentru care fiecare zi este grozavă. Te iubesc dincolo de stele.

– Încă dormi, dar inima mea vrea să te trezești ca să te pot umple cu săruturi. Mă faci să mă simt ca și cum aș fi în al nouălea cer în fiecare zi.

– Abia aștept să fiu cu tine. Lasă-mă să mă trezesc în îmbrățișarea ta iubitoare. Viața mea este lipsită de sens fără tine. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc dincolo de stele!

– Îmi doresc să înțelegi nivelul iubirii mele pentru tine. Dragostea prețioasă te așteaptă din adâncul inimii mele.

– Nu pot să-mi dau dragostea nici unei alte persoane din această lume dacă nu ție; grija ta îmi copleșește inima cu drag.

Vă recomandăm să citiți și aceste mesaje de dragoste pentru el: ca să selectați cu adevărat cel mai sentimental mesaj de dragoste pentru jumătatea voastră!

Mesaje de dragoste pentru el (de mulțumire)

A trimite SMS este una dintre cele mai comune metode de comunicare în rândul cuplurilor tinere, iar cele de mulțumire este una dintre categoriile de mesaje pe care le trimit îndrăgostiții cel mai des. Ele ajută la exprimarea sentimentelor profunde.

 1. Întotdeauna știi cum să mă faci să zâmbesc, iar pentru tine, eu zâmbesc cel mai strălucitor. Îți mulțumesc pentru felul tău amabil și tandru, iubirea mea. Tu ești steaua mea radiantă.
 2. Nu mă tem de ceea ce va aduce viitorul, deoarece ești lângă mine. Îți mulțumesc că ești curajul și încrederea mea. Nu te pot răsplăti niciodată, dar nu voi înceta să încerc.
 3. Tu ești versurile cântecului meu și muzica pentru inima mea. Îți mulțumesc că m-ai completat atât de pe deplin, iubirea mea. Ești sufletul meu pereche, partenerul meu perfect aici pe pământ și pentru eternitate.
 4. Dragul meu, sunt recunoscătoare pentru fiecare oră, fiecare minut, fiecare secundă din tine pe care mi-ai dat-o. Sper că mă vei lăsa să-mi petrec viața demonstrându-ți că a meritat.
 5. Dacă mâine nu vine niciodată, iubirea mea, astăzi alături de tine ar fi sfârșitul perfect. Îți mulțumesc că ești cea mai mare bucurie a mea în fiecare oră.
 6. Mulțumesc că ești cel mai bun prieten, confident și inspirație a mea. În fiecare zi, mă inspiri să fiu mai bună. Te iubesc.
 7. Îți mulțumesc foarte mult, deoarece m-ai făcut să mă simt apreciată și prețuită. Însemni lumea pentru mine și sunt recunoscătoare pentru fiecare moment pe care îl petrecem împreună.
 8. Întotdeauna am știut ce putere ești, dar îți mulțumesc că îmi împărtășești și latura ta vulnerabilă. Apreciez deschiderea ta și inima blândă pe care am ajuns să o iubesc. Să te cunosc profund mă face să te iubesc și mai mult.
 9. Iubirea mea, tânjeam după tine cu mult înainte să te cunosc. Mulțumesc că ai apărut în viața mea. Mi-ai făcut toate visele să devină realitate.
 10. Tu și cu mine suntem magnetici. Avem polarități diferite, dar suntem atrași unul de celălalt cu o forță inexplicabilă care nu poate fi despărțită. Mulțumesc pentru această legătură uimitoare, pentru această unitate pe care o simt cu tine, iubirea mea.
 11. Nu-ți voi mulțumi niciodată suficient pentru toată încurajarea pe care mi-o dai și pentru felul în care crezi mereu în mine. Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi.
 12. Iubirea mea, în tine am găsit un partener și un prieten. Îți mulțumesc pentru sprijinul tău constant. Tu însemni totul pentru mine.
 13. Sunt recunoscător pentru o mulțime de lucruri, dar tu, iubirea mea, ești de departe cea mai bună dintre ele. Îți mulțumesc că mi-ai luminat viața cu prezența ta.
 14. Ești cel mai apropiat prieten pe care l-am avut vreodată și cea mai dulce dragoste pe care am cunoscut-o vreodată. Îți mulțumesc pentru felul în care inima mea înoată și cântă la doar gândul la tine.
 15. Dacă soarele ar înceta să mai strălucească, lumea mea ar fi în continuare strălucitoare cu o frumusețe abundentă din cauza ta. Îți mulțumesc, iubitul meu, că mi-ai umplut viața cu bucurie și iubire strălucitoare.

Mesaje de dragoste și dor pentru el

Pentru cuplurile care s-au despărțit de ceva timp, aceștia pot fi mișcați să-și exprime sentimentele de singurătate prin mesaje speciale de dor.

 • Mi-e foarte dor de tine. Tânjesc după sărutul tău tandru și îmbrățișarea caldă. Nu mai pleca. Am nevoie de tine!
 • Mă întreb dacă îți este dor de mine așa cum îmi lipsești mie… Urăsc momentul în care trebuie să-ți spun ceva, dar nu ești aici lângă mine.
 • Mi-e dor de tine. Apusurile de aici sunt minunate, dar mă doare inima, deoarece nu le pot împărtăși cu voi.
 • Fiecare melodie pe care o aud îmi amintește cât de mult îmi lipsești și te vreau lângă mine. Tânjesc după tine în moduri la care nu m-aș fi așteptat niciodată și abia aștept să fiu din nou cu tine.
 • Mi-e dor de tine în fiecare zi în care am fost plecată. Ești perfect pentru mine, iar când mă voi întoarce, voi dovedi cât de mult te iubesc.
 • Tu ești lumina vieții mele și acum mă faci să trec prin vremuri întunecate. Îmi lipsești atât de mult. Te iubesc și te voi aștepta.
 • Zilele par mai lungi fără tine în ele. Întoarce-te, iubitule. Mă rog ca Dumnezeu să te păstreze pentru mine până ne întâlnim din nou.
 • Nu mi-a fost niciodată dor de nimeni la fel de dor cum mi-e de tine. Îmi place legătura profundă pe care o împărtășim. Nu am mai experimentat-o cu nimeni altcineva.
 • Ca o zi frumoasă fără soare strălucitor, o noapte perfectă fără luna aprinsă și stelele luminoase, sunt incompletă fără tine.
 • S-ar putea să fii la kilometri depărtare de mine, dar nu trebuie decât să închid ochii ca să simt ca și cum ai sta chiar aici cu mine. Mi-e dor de tine.
 • Un pește fără aripioare, o pasăre fără aripi, o pisică fără labe. Eu fără tine, tu fără mine. Mi-e dor de tine!
 • În fiecare acțiune și în fiecare pas pe care îl fac, stau amintiri despre tine, atât de prețioase și de fine. În fiecare lucru mic pe care îl gândesc sau îl fac, amintirile mușcă tare și îmi amintesc de tine. Mi-e dor.
 • Să te iubesc este cea mai frumoasă plăcere pe care am trăit-o vreodată, să-mi fie dor de tine este cea mai urâtă durere pe care am suferit-o vreodată.
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.