Metode clasice sau casca de copiat?

Cu toate ca cea mai sigura metoda de a trece peste orice examen este sa invete, multi elevi si studenti apeleaza si la metodele de copiat pentru a face acest lucru si pentru a reusi in acest fel sa treaca peste examenele cu care au de-a face. Exista asadar un numar destul de mare de metode de copiat, unele fiind mai riscante decat altele.

Care sunt cele mai comune metode de copiat?

Lucrarea servita

Aceasta metoda de copiat este una comuna in cazul eseurilor, ea fiind folosita de toata lumea care isi doreste sa nu-si mai bata capul cu invatatul eseurilor. Aceasta metoda este perfecta pentru a obtine rezultatele dorite, dar si de a trece cu bine peste un examen. In acest caz, nici macar nu trebuie sa te mai gandesti la copiat, ci vei putea sa te bucuri de o nota mare fara un mare efort.

Metoda aceasta are si un dezavantaj insa si anume ca va trebui sa stii ce varianta vei primi la examen. Ea nu este asadar atat de practica pentru ca tot va trebui sa copiati lucrarea respectiva inainte de examen, deci va trebui sa depuneti un efort suplimentar. Acesta este si motivul pentru care mai bine va ganditi la alte modalitati de a copia, sau pur si simplu va apucati de invatat.

Fituicile si ciornele

Aceste metode de a copia sunt cele mai des intalnite, ele necesitand o indemanare foarte buna. Este foarte usor sa realizezi fituici intr-un document si sa le pui un scris foarte mic. In acest fel, veti avea parte de o cantitate mai mare de informatie, intr-un spatiu mai redus si astfel va veti bucura de toate avantajele pe care le ofera aceasta modalitate de a copia.

Ciorna este si ea o solutie la indemana, ea avand insa un dezavnataj si anume ca aceasta nu poate cuprinde toata informatia importanta. Va trebui sa va faceti multe ciorne de acest fel, iar din punctul de vedere al timpului efectiv nu va fi o idee foarte buna pentru ca va deveni mai usor sa invatati. Nu va puteti nici folosi de ciorna daca la examenul repsectiv nu este permis accesul cu ciorne din exterior.

Copiatul cu telefonul mobil

O alta metoda comuna este copiatul cu telefonul mobil, dar in cazul acestei metode va trebui sa apelati la ajutorul unui prieten care va va ajuta sa treceti peste un examen. Acesta va va sopti raspunsurile prin intermediul telefonului mobil si in acelasi timp, telefonul mai poate fi folosit si pentru a cauta raspunsurile online, astfel incat nu va va fi greu sa treceti peste orice fel de examen in cel mai scurt timp.

Aveti grija totusi ca de cele mai multe ori, nu gasiti raspunsurile agreate de profesori in online, de aceea aceasta metoda nu este destul de utila in unele situatii. Un alt dezavantaj al folosirii telefonului este ca riscati sa fiti prinsi cu el asupra voastra in timpul examenului sau chiar si la corectura, de aceea ar fi mai bine sa nu va folositi de aceasta metoda de a copia. Aceasta metoda este riscanta, dar si usor de descoperit, de aceea va puteti feri de ea.

Castile de copiat

In ziua de azi, tehnologia vine in ajutorul nostru cu niste metode de copiat la indemana si foarte usor de folosit. Aceste metode de copiat ne dau ocazia de a copia intr-un mod sigur, dar si eficient in acelasi timp. Cea mai sigura si eficienta metoda in randul studentilor ramane casca de copiat.

Casca de copiat se poate utiliza foarte usor si nu creeaza nici un fel de problema, ea fiind o solutie cat se poate de buna. Aceats casca functioneaza cu baterii 337, ea asigurand o autonomie de 5 ore. Un alt avantaj al castilor de copiat este ca acestea sunt si foarte greu de observa, ele avand culoarea pielii. Trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta casca va ofera o multime de avantaje, de aceea ea este solutia cea mai buna.

Casca de copiat poate functiona cu diverse dispozitive, cele mai comune fiind pixul de copiat sau cardul GSM. Aceste dispozitive au un microfon, dar si o cartela nanoSIM. Din punctul de vedere al autonomiei, aceasta este cuprinsa intre 2 si 2:30 ore. Modul GSM este si el foarte util, acesta raspunzand automat la apeluri, casca de copiat fiind si ea utila din acest punct de vedere. Veti putea in acest fel sa vorbiti fara nici un fel de problema cu persoana de la celalalt capat al firului si astfel nu veti mai avea dificultati in a trece cu bine peste orice fel de examen.

O sesiune grea nu va mai poate pune probleme daca va orientati catre o astfel de casca, ea fiind utila din acest punct de vedere. Puteti vorbi foarte discret cu persoana de la celalalt capat al firului si astfel veti putea trece peste orice fel de examen in cel mai scurt timp. Spre deosebire de tehnologiile mai vechi, o astfel de casca este avantajoasa pentru ca reuseste sa functioneze fara a mai fi nevoie de Bluetooth, de aceea o veti putea folosi fara acesta, dar si fara nici un fel de fir. Metoda de copiat devine in acest fel foarte usor de pus in practica, iar examenul devine foarte usor pentru voi.

Care este cel mai potrivit sistem de copiat?

Alegerea sistemului potrivit trebuie facuta in functie de examenul la care veti participa. Exista o multime de casti de copiat pe care le puteti avea in vedere, de aceea nu veti avea dificultati in a gasi exact ceea ce va doriti. Va doriti cu siguranta sa alegeti un produs cat mai bun, acesta oferindu-va calitatea pe care o aveti in vedere. Va veti putea folosi de o astfel de casca la fiecare examen si veti vedea ca veti lua mereu cele mai mari note. Persoana de la celalalt capat al firului va ajuta foarte mult si in acest fel veti putea trece peste dificultatile unui examen mai complex.

Tineti cont si de faptul ca desi casca ar putea avea dimensiuni mai mari, aceasta nu depaseste dimensiunea unui bob de porumb. Avand si culoarea pielii, acest lucru va insemna si faptul ca nimeni nu va vedea ca o purtati in ureche.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.