Parchetul Stratificat din Lemn Masiv de Stejar: Eleganță și Durabilitate într-un Singur Produs

Parchetul stratificat din lemn masiv de stejar este o alegere sofisticată și funcțională pentru orice locuință sau spațiu comercial. Cu aspectul său natural și caracteristicile incontestabile, acest tip de pardoseală combină eleganța lemnului masiv de stejar cu durabilitatea și versatilitatea tehnologiei stratificate.

Ce Este Parchetul Stratificat din Lemn Masiv de Stejar?

Parchetul stratificat din lemn masiv de stejar, uneori numit și parchet stratificat de inginerie, este un tip special de pardoseală care combină straturi multiple pentru a obține un produs care îmbină frumusețea lemnului masiv cu stabilitatea și durabilitatea. Este alcătuit din trei straturi principale:

  1. Stratul Superior (Stratul de Afară): Acest strat este format din lemn masiv de stejar și reprezintă stratul vizibil al parchetului. Este ceea ce oferă pardoselii aspectul său natural și textura atrăgătoare.
  2. Stratul de Mijloc (Stratul de Suport): Acest strat este realizat din mai multe straturi subțiri de lemn. Are rolul de a asigura stabilitatea și rezistența la deformări ale pardoselii.
  3. Stratul Inferior (Contraplacaj): Acest strat este realizat din contraplaca, care oferă stabilitate în sensul longitudinal și ajută la contracararea mișcărilor naturale ale lemnului.

Această construcție stratificată face ca parchetul din lemn masiv de stejar să fie mai stabil și mai puțin susceptibil la modificările de umiditate și temperatură decât parchetul din lemn masiv tradițional. Acest lucru îl face potrivit pentru instalare într-o gamă variată de medii, inclusiv în zone cu trafic intens și în locuințe cu sisteme de încălzire în pardoseală.

Structural, parchetul multistratificat produs de DIAS WOOD este compus din:

  • strat nobil superior din stejar grosime 3 mm,
  • strat intermediar de suport din plywood de mesteacan(esenta tare) grosime 10 mm si
  • strat nobil inferior din stejar grosime 3 mm.

In acest mod, stabilitatea parchetului devine net superioara datorita faptului ca stratul inferior este realizat din aceeasi esenta si cu aceeasi grosime ca si stratul superior.

Avantajele unui parchet multistratificat din lemn masiv stejar

1. Eleganța și Aspectul Natural

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale parchetului stratificat din lemn masiv de stejar este aspectul său natural și eleganța. Stratul superior din lemn masiv de stejar adaugă căldură și farmec oricărui spațiu. Textura și nuanțele naturale ale lemnului de stejar creează o atmosferă primitoare și rafinată.

2. Durabilitate și Rezistență

Parchetul stratificat de lemn masiv de stejar este conceput pentru a rezista în timp. Construcția stratificată îi conferă stabilitate și rezistență la deformări, făcându-l potrivit pentru locuri cu trafic intens sau pentru mediile comerciale. De asemenea, este mai puțin susceptibil la umiditate decât parchetul masiv, ceea ce îl face ideal pentru bucătării și băi.

3. Versatilitate în Designul Interior

Datorită varietății de nuanțe și modele disponibile, parchetul stratificat din lemn masiv de stejar se potrivește cu o gamă largă de stiluri de design interior.

4. Rezistență la Deformări

Construcția stratificată a acestui tip de parchet îl face rezistent la deformări cauzate de umiditate și schimbări de temperatură. Aceasta înseamnă că pardoseala ta va rămâne frumoasă și stabilă în timp, fără problemele de dilatare și contractare specifice parchetului masiv.

5. Instalare Ușoară

Parchetul stratificat este adesea mai ușor de instalat decât parchetul masiv. Unele modele au un sistem de montaj clic, care permite instalarea rapidă și fără lipici. Acest lucru face ca parchetul stratificat să fie o opțiune atractivă pentru proiectele de amenajare interioară DIY.

Despre DIAS WOOD și Expertiza sa în Parchet Stratificat din Lemn Masiv de Stejar

Una dintre companiile de top specializate în producerea și furnizarea de parchet stratificat din lemn masiv de stejar este DIAS WOOD. Cu o experiență vastă în domeniu și un angajament constant față de calitate și inovație, DIAS WOOD este un nume de încredere în industria pardoselilor stratificate. Iată de ce este important să alegi o companie de încredere precum DIAS WOOD atunci când te decizi pentru parchet stratificat din lemn masiv de stejar:

Calitate Superioară

DIAS WOOD se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Stratul superior din lemn masiv de stejar pe care îl folosesc este selectat cu atenție și prelucrat cu grijă pentru a obține un aspect natural și o rezistență deosebită.

Diversitatea Produselor

Gama de produse DIAS WOOD de parchet stratificat din lemn masiv de stejar este variată și cuprinzătoare

Consultanță Profesională

Echipa de experți de la DIAS WOOD este gata să ofere consultanță profesională pentru a te ajuta să alegi parchetul potrivit pentru proiectul tău. Ei pot oferi informații despre caracteristicile specifice ale produselor lor, astfel încât să faci cea mai bună alegere în funcție de nevoile și designul tău interior.

Parchetul stratificat din lemn masiv de stejar este o alegere excelentă pentru cei care caută eleganță, durabilitate și versatilitate într-un singur produs. Cu frumusețea și rezistența sa, acest tip de pardoseală poate transforma orice locuință sau spațiu comercial într-un mediu cu adevărat remarcabil. Alegând o companie de încredere precum DIAS WOOD, te asiguri că obții produse de cea mai înaltă calitate și că beneficiezi de consultanță și servicii profesionale. Deci, dacă vrei să adaugi o notă de eleganță și durabilitate în locuința ta, parchetul stratificat din lemn masiv de stejar este cu siguranță o opțiune de luat în considerare.

Contact:

 

Telefon – +0729 280 091

Email – contact@diaswood.ro

Adresă – Mun. BOTOSANI, Str. A.S. Puskin, Nr. F.N

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.