Rochii de ocazie în tendințe pentru Revelion 2022

Pentru Revelion merită să te pregătești din timp, cu atenție și aplecare supra modelelor, tendințelor și a modului în care hainele îți evidențiază frumusețea. Este recomandabil să te gândești nu doar la meniu, ci și la ținuta pe care o vei purta.

Așadar, cum ar trebui să te îmbraci de Revelion și ce recomandă astrologii, având în vedere că 2022 este Anul Tigrului de Apă Albastră?

Bineînțeles, nu trebuie să le urmezi neapărat sfaturile. Dacă ai chef, poți sa o faci, dar dacă nu, atunci, prin toate mijloacele, îmbracă-te elegant, la modă și adecvat locului/evenimentului.

Indiferent de locul în care te afli, vei dori să arăți fabulos. Astfel, o rochie elegantă îți va oferi cu siguranță acest look.

Ce culori să alegi în noaptea de Revelion 2022?

Tigrul de apă – simbolul anului, este un animal energic, hotărât și nobil, iar acestea sunt trăsături pe care ar trebui să le încurajezi la tine în noul an. De asemenea, ar trebui să creezi un look de Revelion corespunzător.

În ceea ce privește culorile, poți cu încredere alege rochii de ocazie în nuanțe de:

  • alb
  • albastru
  • argintiu metalic
  • bej
  • maro
  • negru

Cum 2022 este anul Tigrului de Apă, stiliștii sfătuiesc să alegi rochii elegante într-o paletă de culori cât mai apropiată de gazda anului.

Din ce material să fie confecționată rochia?

Rochiile ideale pentru Anul Nou al tigrului 2022 sunt modele din mătase, satin, catifea, dantelă și cașmir. Sunt de preferat materialele naturale.

Totodată, ca să te simți bine în ea, rochia trebuie să îți vină “ca turnată”.

Ce model de rochie să alegi

Pentru revelionul 2022, vei alege o rochie cu umeri goi, cu bustieră sau cu mâneci bufante și dantelă. Totodată, rochiile asimetrice sau în straturi își au farmecul lor.

Fie ca alegi o rochie lungă, midi sau scurtă, aceasta ar trebui să se potrivească siluetei tale.

De asemenea, Tigrul de Apă iubește imprimeurile florale, abstracte și motivele etnice.

Într-un final, dacă prea multe idei te debusolează, alege varianta care niciodată nu dă greș: o rochie din catifea de culoare metalică. De asemenea, sunt bune detaliile interesante, cum ar fi volănașele sau mânecile voluminoase.

Cele mai bune ținute de Revelion stârnesc bucurie, indiferent dacă sărbătorești în stil mare sau rămâi acasă. În ajunul Anului Nou, intenția e să porți orice rochie iți face plăcere și te face să te simți cel mai bine.

În fond, starea interioară a unei femei contează cel mai mult, fie că este Revelion sau altă sărbătoare din an.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.