Salamander – termopane de calitate germana pentru confort ridicat

Trebuie sa investesti in tamplarie termopan si nu stii exact care este alegerea potrivita? Oferta de pe piata de profil este foarte numeroasa si diversificata, facand foarte dificila o astfel de alegere? In acest context te poti indrepta inspre produsele Salamander. Exista diferite modele si variante de sisteme de profile termopane sub brand-ul Salamander.

Calitatea germana a acestor termopane recomanda alegerea de tamplarie Salamander atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru spatiile comerciale sau industriale. In ceea ce urmeaza vei putea afla mai multe informatii despre caracteristicile si proprietatile termopanelor de la Salamander.

Tehnologie avansata pentru tamplarie PVC de calitate superioara

Toate sistemele de profile termopan de la Salamander folosesc ultimele tehnologii in domeniu. Din acest motiv profilele din PVC ale acestor ferestre sunt incadrate in clasa A de calitate conform normelor europene din domeniu, fiind recunoscute in plan mondial pentru calitatea ridicata a acestor profile de termopan. Datorita materialelor folosite si prin prisma tehnologiilor utilizate, geamurile termopan de la Salamander sunt concepute pentru a rezista timp indelungat in conditii de utilizare zilnica si la expunere indelungata la factorii de mediu.

Aspect elegant si finisaje deosebite

Dincolo de partea care tine de calitatea profilelor ferestrelor de termopane, Salamander pune accent inclusiv pe partea de aspect si de finisaje. Avand in vedere faptul ca ferestrele contribuie la aspectul oricarui imobil unde sunt montate, este foarte important ca ferestrele si finisajele tamplariei de termopane sa fie elegante si minimaliste. In acest sens sistemele de tamplarie Salamander dispun de ranforsari metalice pentru un plus de stabilitate si rezistenta. Culorile sunt disponibile intr-o gama variata pentru a se incadra cu orice interior al locuintei sau cu orice design exterior.

Eficienta energetica si izolare fonica superioare

Numarul mare de camere si proiectarea acestora la nivel de profile, izolatia interioara, dar si calitatea sticlei folosite pentru geamurile termopan, toate acestea contribuie la asigurarea unei eficiente energetice ridicate si a unei izolari fonice la standarde superioare. La aceste performante contribuie inclusiv sistemul de garnituri duble, respectiv sistemul de garnituri triple.

Intretinere facila pentru profilele Salamander

La toate caracteristicile anterior amintite se adauga si faptul ca profilele Salamander au nevoie doar de o intretinere usoara pentru a fi functionale timp indelungat. Tot ceea ce este nevoie pentru intretinerea tamplariei de termopan de la Salamander este o curatare usoara cu apa si detergent. Acest lucru se datoreaza aspectului neted si fara porozitati la nivelul profilelor de termopan de la Salamander.

Protectie ridicata impotriva efractiei

Merita sa subliniem si aspectul referitor la gradul ridicat de protectie impotriva efractiei pe care il ofera aceasta tamplarie Salamander. Feroneria folosita pentru profilele de termopan este dotata cu blocatori anti-efractie si cu piese speciale pentru microventilatie. In privinta protectiei si sigurantei impotriva efractiei, profilele de la Salamander se incadreaza in clasa 2.

Pentru a beneficia de toate caracteristicile si beneficiile oferite de profilele de termopan Salamander, nu iti ramane decat sa gasesti o firma care comercializeaza astfel de tamplarie din PVC. O oferta diversificata de sisteme Salamander poti gasi pe lightconfort.ro.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.