Servicii funerare – Unde apelezi când ai nevoie de acest serviciu?

Decesul unei persoane dragi este un eveniment dureros în viața tuturor. Cu toate că treceți prin momente copleșitoare, organizarea înmormântării este o sarcină necesară. Pentru a putea realiza și gestionată corespunzător, de multe ori oamenii aleg să apeleze la serviciile unei firme de servicii funerare. Fără un sprijin în astfel de momente este foarte greu să vă ocupați de tot ceea ce presupune ritualul înmormântării. Fiecare zonă a țării are propriile obiceiuri și tradiții, fiecare persoană știe sau este sfătuită de ceea ce ar trebui făcut. Însă, dumneavoastră aveți nevoie de cineva care să preia întreg evenimentul, sunt trei zile grele, în care întreaga organizare a înmormântării trebuie făcută de profesioniști, pentru a vă oferi timp să vă plângeți durerea și să vă găsiți putere de a conduce persoana dragă pe ultimul drum. Astfel, găsirea unor firme de pompe funebre care oferă servicii complete și de calitate poate fi o una dificilă, mai ales în București, unde piața de profil este sufocată de tot felul de anunțuri.

One Mark International – servicii funerare

Este soluția de care aveți nevoie în astfel de momente. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor funerare One Marck International este o casă funerară, cu personal calificat și dedicat, ce se face remarcat prin calitatea superioară a serviciilor pe care le oferă. Echipa One Marck International se poate ocupa de toate detaliile de care are nevoie familia îndurerată pentru a pregăti cu minuțiozitate tot procesul: de la consultanță specializată și pachete funerare complete, până la organizarea pomenii și parastasului după înmormântare. Firma oferă servicii funerare complete în București la cele mai competitive prețuri, cu o calitate superioară, care respectă bugetul familiei îndoliate.

Profesioniștii de la One Marck Internationaloferă consultanță gratuită, vă ajută să stabiliți toate condițiile și serviciile de care aveți nevoie pentru organizarea înmormântării, precum și alte aspecte care trebuie lămurite: modelul de sicriu sau tipul de cruce.

Într-un astfel de moment toate aceste discuții sunt mai dificil de purtat, însă specialiștii de la One Marck International reușesc de fiecare dată să facă acest proces cât mai ușor cu putință pentru cei îndoliați. O dată puse la punct toate detaliile, familia celui decedat are certitudinea îndeplinirii tuturor responsabilităților și obligațiilor ce le revin. Pe lângă produsele funerare,casaOne Marck International oferă pachete funerare complexe și complete special concepute pentru nevoile voastre.

Acestea sunt câteva din pachetele funerare standard oferite de One Marck International:

Pachet Funerar Royal Standard cu Talonul de Pensie (acoperit de suma oferită ca ajutor de deces de la stat): Pachet care include o gamă completă de servicii funerare, inclusiv articole pentru slujba de înmormântare, produse standard pentru o înmormântare conform tradițiilor.

Pachet Spital Chihlimbar –Pachet cu buget redus care include un sicriu echipat complet din gama medie cu 6 colțuri, cu servicii funerare oferite la nivel basic: așezarea decedatului în sicriu, transport spre capela și biserică, transport către cimitir și manipularea defunctului pe parcursul întregului eveniment funerar. Nu include îmbălsămarea trupul defunctului, iar familia este cea care trebuie să obțină documentele aferente înmormântării.

Pachet Standard Satin – Pachet care oferă servicii funerare complete și sicriu de brad, cuprinde inclusiv servicii de îmbălsămare, dar și toate accesoriile și articolele necesare înmormântării. Crucea este realizată în același stil cu sicriul, cu finisaj semi lăcuit.

Pachet Premium Briliant –Pachet potrivit pentru înmormântări elegante, care include toate accesoriile și serviciile necesare înmormântării, un sicriu premium prevăzut cu două capace, realizat din lemn de tei sau de stejar, capitonat, cu fața din dantelă, iar finisajul super lăcuit.

Pachet Funerar Perla – Pachet mediu spre lux, care include toate accesoriile și articolele necesare înmormântării, oferind în plus față de celelalte pachete coroanele de flori naturale, dar și sicriul echipat complet din gama medie, realizat în 6 colțuri, în diverse nuanțe, la alegere, din esență de brad sau fag. 

Pachet incinerare Cristal –Pachet funerar conceput pentru familiile care intenționează să incinereze trupul decedatului. Sicriul se oferă în regim de închiriere și este complet echipat. Pachetul cuprinde toate articolele și accesoriile necesare, precum și obținerea documentelor aferente incinerării, dar și păstrarea trupului în condiții legale.

Pachetele funerare oferite de One Marck International sunt complexe și se pot personaliza în funcție de necesitățile fiecăruia. Prin suportul complet oferit familiilor îndoliate din București pe partea de organizare a înmormântării și a coordonării logistice, specialiștii de la One Marck International oferă următoarele avantaje:

  • Preiau resposabilitatea de întocmire a documentelor necesare înmormântării, conferă mai mult timp familiei pentru procesul de doliu.
  • Oferă servicii funerare complete (toate articolele necesare slujbei de înmormântare sunt disponibile pe loc, astfel familia evită stresul de a alerga contra timp prin diverse magazine specializate pentru a aduna toate cele necesare ceremoniei).
  • Preiau întreaga coordonare logistică pentru ca familia defunctului să se reculeagă și să depășească acele zile de durere cu cât mai multă pace.
  • Oferă pachete dedicate fiecărui buget (inclusiv pentru incinerare), atât pentru cei care au nevoie să se încadreze doar în suma oferită de ajutorul de deces oferit de stat, cât și pentru cei care vor să ofere defunctului o înmormântare elegantă.
  • Disponibilitate 24/24 este unul dintre avantajele unei firme de pompe funebre. Spre deosebire de agențiile obișnuite, care pot avea un program de lucru mai scurt, firmele de pompe funebre non-stop sunt disponibile permanent. Astfel, în cazul unui deces care survine în afara orelor de program ale agențiilor tradiționale, familia îndoliată poate contacta agenția non-stop imediat, fără să mai fie nevoie să aștepte până a doua zi dimineața.

One Marck International este garanția celor mai bune servicii funerare în București și în zonele limitrofe. Respectând bugetul, dar și preferințele membrilor familiei îndurerate este pe primele locuri într-un clasament al corectitudinii și seriozității.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.