Serviciile profesionale de curățenie aduc beneficii angajaților și clienților oricărei firme

Curățenie este un capitol foarte important pentru orice companie. Cu cât există spații mai extinse în utilizare, cu cât numărul de angajați și eventual traficul de clienți sunt mai ridicate, cu atât intensitatea și frecvența operațiunilor de curățenie trebuie să fie mai mari. Nu orice tip de curățenie este acceptată în mediul de afaceri: este nevoie de servicii de curățenie profesională.

Pentru a evita numeroasele probleme, griji și complicații asociate administrării curățeniei cu personal propriu dedicat, cel mai inspirat este, în calitate de persoană de decizie în companie, să alegi externalizarea serviciilor respective către o firmă profesională de curățenie – firmă curățenie Cluj sau în funcție de județ. De preferat, alege o firmă de curățenie B2B, adică specializată în curățenie oferită clienților de tip companie.

Personal mai încântat de condițiile de lucru

Când alegi cu maximă seriozitate un serviciu profesional de curățenie birouri, personalul din compania ta percepe un mesaj clar: îți pasă cu adevărat de angajați, vrei ca aceștia să lucreze într-un mediu profesionist, curat, unde sănătatea le este protejată. Curățenia impecabilă poate fi percepută ca un extra avantaj la locul de muncă și poate să contribuie la creșterea brandului de angajator.

Orice salariat va aprecia dacă birourile și rafturile sunt mereu șterse de praf, dacă nu există mizerie pe parchet sau mochete, dacă spațiile de baie și bucătărie arată în mod corespunzător, așa cum este de altfel normal să fie într-o companie care se respectă și care își respectă echipa.

Folosind astfel de servicii de curățenie profesională (așa cum plătești pentru alte servicii de utilități pe bază de abonament), zilele de concediu medical vor fi mai puține și se va observa tendința ca angajații să fie mai puțin dispuși să plece din companie.

Curățenia profesională a birourilor crește productivitatea echipei

Un spațiu de lucru murdar sau dezordonat distrage atenția și provoacă neliniște! Apelezi la servicii curățenie Cluj pentru firma ta din Cluj-Napoca? Sau la o altă firmă de curățenie locală, în funcție de locația sediului? Atunci vei avea parte de o echipă mai fericită de mediul de lucru și care se poate concentra mai bine pe operațiunile de zi cu zi. Mai multă concentrare, mai multă bună dispoziție, mai puțin stres legat de starea de dezordine din jur, mai multă productivitate. Rezultă perspective mai bune pentru cifra de afaceri și pentru profit.

Clienți care pot fi mai încântați de experiența la cumpărături

Firmele pot avea nevoie și de curățenie profesională în spații de retail – curățenie de întreținere, curățenie generală și curățenie după renovare. În plus, în multe companii, spațiile de birouri includ și zone de vânzări – săli de conferințe și spații de întâlniri cu clienții importanți, unde se semnează contracte. Într-un mediu curat, clienții se simt respectați, se simt confortabil. Implicit, sunt mai predispuși să facă achiziție, indiferent de tipul de comerț despre care vorbim – magazine de orice fel sau birouri pentru vânzări pe bază de contracte.

În concluzie, serviciile de curățenie profesională pot crește eficiența multor procese în companie, dincolo de simplele aparențe. Imaginea contează enorm în business, are o legătură directă cu atributele brandului. Alegând soluția de externalizare curățenie către o firmă profesională de curățenie, poți ajunge chiar să economisești bani, socotind cu atenție ceea ce primești în mod garantat și toate complicațiile, costurile și riscurile asociate angajării de personal pentru curățenie în mod direct, de pe piața muncii.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.