Table interactive de la Absolut Office

Fanii tehnologiei sunt cu adevarat incantati de tabla interactiva. Tabla clasica trebuie sa fie de domeniul trecutului. Fanii tehnologiei prezic de ceva vreme sfarsitul tablei vechi bune de altfel, dar care este pur si simplu depasita. Poti alege table interactive de pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/table-interactive/. Dar ce poate face mult laudata tabla interactiva, si nu poate face tabla clasica? Chiar merita schimbarea?

Table interactive – Ce sunt?

Foarte simplu, o tabla interactiva este o suprafata uriasa de proiectie a unui monitor de computer. Un driver corespunzator te asigura ca poti muta indicatorul mouse-ului si poti porni anumite aplicatii cu tehnologia potrivita – la fel ca pe computerul tau de acasa. Functiile specifice tablei, depind de tehnologia respectiva.

Exista varianta analog-rezistiva, care consta dintr-o placa cu folie, tehnologia electromagnetica, care poate fi actionata doar cu pix, varianta trigonometrica, care se bazeaza pe tehnologie optica cu infrarosu sau o camera, si exista table capacitive, care in principiu sunt echivalente cu un iPad.

Citeste si: Table interactive – Noua tehnologie de perete

Tablele interactive impresioneaza mai ales prin numeroasele optiuni de afisare pentru continutul de invatare. Tot continutul care este creat sau editat prin intermediul panoului poate fi, de asemenea, salvat, tiparit si, daca este necesar, accesibil online sau trimis prin e-mail. Cu table interactive poti integra aproape orice tip de suport digital in lectiile de clasa.

Nici nu trebuie sa tragi materialul inainte si inapoi. Iti  pregatesti materialele online sau le aduci la scoala pe un stick si apoi accesezi continutul pe fiecare tabla interactiva din scoala. Tabla interactiva nu numai ca ofera o gama larga de posibilitati si oportunitati metodologice si didactice, dar se dovedeste si o adevarata economie de munca atunci cand este utilizata corect.

Table interactive – Avantaje

Ceea ce poate suna putin abstract pana in acest moment poate fi, de asemenea, defalcat in mod specific in viata de zi cu zi. In practica, tabla interactiva impresioneaza mai presus de toate cu cinci avantaje clare: economie de timp, spatiu nelimitat de lucru si stocare, vizualizare imbunatatita, fiind actualizata sau usor de actualizat si integrare media complet imbatabila.

Cu table interactive economisesti timp

Cu tabla interactiva, poti salva tot continutul si materialele si le poti vedea din nou in orice moment. Odata ce ai creat materialul didactic, il poti utiliza si schimba ori de cate ori doresti, fara a fi nevoie sa o iei de la capat. De asemenea, poti pregati acasa cadrul de baza pe tabla, astfel incat sa il folosesti la clasa. De asemenea, poti folosi timpul pretios pe care altfel l-ai fi petrecut scriind pe tabla, mergand cu lectia mai inainte, intr-un mod mai rational.

Spatiu nelimitat

Acest lucru se aplica in mai multe privinte. Situatia plictisitoare a unei table obisnuite care trebuie stearsa din nou si din nou pentru ca nu mai exista spatiu de scris, este complet eliminata cu table interactive. Totul poate fi mutat, redus si extins in orice moment.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.