Tips & tricks pentru programul unei manichiuriste

 Știm cât de important este timpul tău în realizarea unei manichiuri și cum clientele întârzie uneori la programare riscând decalarea programului. Punctualitatea este o calitate rar întâlnită în aceste zile, calitate care ție îți poate strica programul dacă nu ai parte de cliente conștiincioase. Pentru a realiza o manichiură bună ai nevoie de timpul tău de lucru și nu trebuie să te grăbești pentru a nu lăsa clienta următoare să aștepte.

Iată câteva elemente de care să ți cont pentru a avea un program mai fix!

Discută cu clientele

Știm că clientele tale sunt sursa ta de venit însă dacă tu le respecți pe ele și ele trebuie să te respecte pe tine. Serviciul de calitate oferit de tine trebuie să fie apreciat de clienta ta, la fel și programul de realizare al manichiurii. Dacă procesul durează o oră și jumătate dar aceasta întârzie jumătate de oră tu trebuie să o refuzi deoarece trebuie să te respecți pe tine și restul programului planificat. Este important să îi explici că ai și alte cliente care au programul lor iar o ședință de manichiură ține o oră și jumătate, însă tu nu poți să faci tot procesul într-o oră. Această acțiune o va determina să nu mai întârzie pe viitor și să îți conștientizeze greșeala.

Ustensilele tale

Pentru a te asigura că forfecuța pentru cuticule este sterilizată, pensulele cu care pictezi sau cleștele pentru unghii, este recomandat să achiziționezi cu una sau două în plus. Procesul de sterilizare al acestora durează iar tu nu ai timp alocat între ședințe de a aștepta după aparatul de sterilizat. Așa că dacă ai mereu una sau două de rezervă te poți asigura că fiecare ședință este realizată cum trebuie iar ustensilele tale sunt mereu sterilizate. Să nu uităm că și materialele pe care le folosești pentru construcțiile cu gel sunt importante. Șabloanele să fie destul de rigide dar și flexibile în același timp pentru a susține baza unghiei, gelul colorat să aibă densitatea potrivită, lămpile să fie dotate corespunzător etc. Construcția unghiilor cu un gel UV de calitate îți ajută clientele să își mențină o estetică curată asupra mâinilor lor. Avantajele unei manichiuri cu aceste geluri calitative este că îți economisește din timpul de uscare în  lampă. Pentru a nu rata aceste produse click aici pentru geluri UV care se pot achiziționa foarte ușor. Site-ul celor de la Savyprofessional.ro îți oferă o gamă variate de produse pentru realizarea unei manichiuri excelente.

Programul tău

Nu uita că ai nevoie de câteva minute între programări timp alocat pentru tine. Este important să iei câte o pauză pentru a te destinde puțin, statul pe scaun mai multe ore consecutiv putând să îți afecteze coloana. Nu uita ca la mijlocul programărilor să îți pui un timp de jumătate de oră pentru a avea o masă decentă. Alimentația este foarte importantă și chiar dacă muncești, trebuie să ți cont de ea. 

Acestea sunt doar câteva tips-uri de care ai putea să ți cont pe viitor pentru a avea un program așa cum îți dorești. Nu uita că este important să ai timp alocat și pentru tine și să discuți inconvenientele cu clientele tale.

Sursa foto: pexels.com

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.