Top 6 detalii pe care sa le stii despre gama de pardoseli poliuretanice

Vrei sa amenajezi un spatiu, pentru a demara o afacere, care sa iti aduca venituri pe termen lung?

Daca iei in considerare investitia in pardoseli poliuretanice de aici, te bucuri de o varietate de avantaje consistente. Incepand de la faptul ca obtii astfel o podea perfect neteda, care nu are nici rosturi si nici praguri, pana la o durata de viata considerabila, iata principalele elemente, pe care sa le pui in balanta.

Principalele locuri in care poti folosi pardoseli poliuretanice

Datorita proprietatilor pe care le au, pardoselile poliuretanice iti permit sa le utilizezi in urmatoarele locuri:

•           spatii comerciale, acolo unde ai parte de un trafic intens;

•           in hale de productie;

•           in spatii de depozitare;

•           laboratoare de prajituri;

•           depozite;

•           in propria locuinta, fie pe holuri, fie in garaj.

Toate acestea sunt spatii pe care le poti amenaja foarte usor doar cu ajutorul pardoselilor poliuretanice, care au un nivel ridicat de antiaderenta, oferind celor care le pasesc un nivel ridicat de siguranta, fara a exista evenimente neplacute.

Montaj

In ceea ce priveste aplicarea pardoselii, este indicat sa cureti foarte bine suprafata inainte de a incepe lucrarea. Mai exact, trebuie sa indepartezi tot praful si sa te asiguri ca podeaua este perfect plana. Ulterior, echipa cu care colaborezi pentru montaj, adica specialisti in domeniu, poate aplica mult mai usor si mai bine pardoseala poliuretanica, oferindu-ti un rezultat excelent.

Durata de viata

De regula, durata de viata a pardoselii poliuretanice poate ajunge chiar si pana la 25 de ani. In acest interval este important sa cureti podeaua in mod constant, pentru a o intretine si pentru a te bucura de acelasi aspect deosebit ca la inceput. Din fericire, curatarea este foarte simpla si nu este nevoie sa folosesti produse speciale, ci doar produse de curatenie clasice.

Gama cromatica si design

In ceea ce priveste design-ul pe care il poti alege la nivelul pardoselii poliuretanice, ai la dispozitie o gama extrem de larga de modele interesante. De la variantele simple, clasice, care se preteaza oricarui tip de spatiu, pana la pardoselile deosebite, care imbina mai multe culori si nuante, toate sunt la dispozitia ta. Nu-ti ramane, asadar, decat sa te gandesti la modul in care vei folosi spatiul pe care il ai si la atmosfera pe care vrei sa o creionezi, pentru a gasi raspunsul ideal.

Alegi cat de densa sa fie pardoseala

Tehnic, poti alege inclusiv cat de dens sa fie stratul pardoselii. In acest sens, discuta cu specialisti in montarea acestei podeli, pentru ca ei iti vor spune de cat material ai nevoie. Mai mult, este bine sa stii ca un strat mai gros are nevoie de mai mult timp pentru a se aseza si pentru a se intari – aloca, asadar, suficient timp acestei etape, inainte de a continua amenajarea spatiului.

Avantaje

Nu uita sa iei in considerare si avantajele de care te bucuri cand investesti intr-o pardoseala poliuretanica. Cele mai importante sunt:

•           montaj facil, intr-un timp scurt;

•           obtii o podea fara rosturi si fara praguri, fiindu-ti astfel mai usor sa o intretii;

•           alegi cel mai interesant design, in functie de modul in care vei utiliza spatiul de care dispui;

•           te bucuri de o podea perfect plana;

•           pardoseala poliuretanica are un nivel antiaderent foarte ridicat.

PardoseliIndustriale.ro iti propune solutii moderne, pe care le poti utiliza pentru a-ti transforma spatiul intr-unul sigur, dar si interesant ca aspect. De la pardoseli epoxidice de cea mai buna calitate, pana la cele poliuretanice ori cele betonate – toate iti stau la dispozitie si iti asigura o durata de viata insemnata. In acest fel, vei putea demara orice tip de business iti doresti, avand certitudinea ca oferi angajatilor un mediu sigur, in care sa lucreze.

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.