Top radiatoare pentru un consum eficient de energie

Când afară temperaturile scad și în casă devine din ce în ce mai răcoare, putem apela la o sursă de încălzire suplimentară. Deși, în general, ne folosim de distribuitori centralizați de căldură sau centrale proprii, există situații în care avem nevoie de surse alternative de încălzire .

În trecut posibilitatea de a încălzi casa cu ajutorul unui calorifer electric era considerată mult prea scumpă, însă în ultimii ani aceste aparate au evoluat și au ajuns la performanțe remarcabile, atât din punct de vedere al puterii de încălzire, cât și ca eficiență energetică.

Top 4 cele mai bune calorifere electrice în 2022

Pentru că poate fi dificil să alegeți caloriferul potrivit nevoilor dumneavoastră,am analizat cele mai populare modele din mai multe perspective și am realizat un top al celor mai bune calorifere electrice disponibile pe piață anul acesta.

  1. Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-D11, 2500 W, 11 elementi, 3 trepte de putere, afisaj LED, control touch, functie ECO, Negru

Cu o putere maximă de 2500W acest model cu 11 elemenți este foarte eficient și prietenos.

– are un display LED care permite setarea temperaturii;

– are funție ECO pentru un consum redus;

– conține un sistem de siguranță pentru copii și protecție la răsturnare.

  1. Calorifer electric TESY CB 3014 E01 R, 3000 W, 14 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

– TESY CB 3014 E01 R folosește încălzirea prin convenție,are 14 elemenți și trei trepte de putere care folosesc până la 3000W;

– se încălzește rapid,are protecție anti-îngheț ;

– este prevăzut cu termostat de cameră reglabil, pentru o utilizare mai comfortabilă.

  1. Calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13, 2500 W, 13 elementi 145 x 582 mm, Timer, Ventilator, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Gri

Puterea de 2500W a acestui model permite încălzirea cu succes a oricărei camere dintr-un apartament de bloc.

– este prevăzut cu timer, pentru a vă asigura că nu consumați inutil curent;

– este ușor de montat grație roților și mânerelor.

  1. Calorifer electric TESY CB 2512 E01 R, 2500 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Acest calorifer funcționează pe principiul convecției termice,ceea ce asigură încălzirea cu până la 40%mai rapidă și mai eficientă a camerei.Puterea sa maximă este de 2500W, are 12 elemenți și protejează copiii și animalele grație temperaturii sigure a suprafeței sale.

Sistemele de încălzire prin pardoseală – o soluție pentru un consum  eficient de energie

Încălzirea electrică prin pardoseală

Un sistem de încălzire prin pardoseală  (electric) este una dintre cele mai confortabile metode de încălzire. Temperatura caldă este distribuită și dispersată uniform în toată camera. Aceasta este soluția perfectă pentru încălzirea camerei tale, deoarece îți oferă libertatea amenajării interiorului după bunul plac.

Încălzirea termică prin pardoseală

Această metodă permite conectarea sistemului la orice instalație de calorifere, în funcție de capacitatea pompei de recirculație.

Dacă alegi acest sistem de încălzire, trebuie să știi că are următoarele avantaje: pardoseala se încălzește rapid (20 de minute); costurile reduse, deoarece timpul de reactie este mai redus; capacitatea de încălzire ridicată, ajungând până la 80 W/m² la o temperatură a turului de numai 35 °C.

Avantajele încălzirii prin pardoseală

Caldura este uniform repartizată, pe întreaga suprafață a pardoselii, oferind un confort termic ridicat ,dar și constant. Acest aspect este foarte important mai ales, pentru familiile cu copii mici. Copiii merg mult în genunchi, iar multe dintre pardoselile clasice (gresia, dar și parchetul) rămân reci, chiar și în camerele bine încălzite.

Economie și iar, economie! Pentru ca aerul din încăpere să ajungă la 20-23C, podeaua trebuie încălzită la cel mult 25C, ceea ce este suficient. Esteticul încăperii se modifică substanțial.

Fie că alegi sistemele de încălzire prin pardoseală ori caloriferele electrice pentru un consum mai eficient de energie, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro îți stă la dispoziție cu toate informațiile legate atât de cele menționate, cât și despre materialele necesare construirii sau renovării casei tale.

Din prietenie și respect pentru clienții sau viitorii noștri clienți , informațiile pe care le oferim sunt gratuite și oferite de o echipă de consultanți specializați în acest domeniu.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.