Tratamente estetice profesionale pentru un aspect deosebit al genelor si al sprancenelor

Astazi putem vorbi despre o multime de proceduri in privinta tratamentelor estetice profesionale in cadrul saloanelor de infrumusetare. In randul acestor tratamente foarte multe proceduri au in vedere aspectul tenului si al fetei, iar aici regasim si procedurile de laminare a genelor si a sprancenelor.

Aceste tratamente de laminare Pitesti au drept scop obtinerea unor gene cu o lungime mai mare sau cu un aspect mai ondulat. De asemenea, infrumusetarea si ingrijirea genelor si a sprancenelor prin aceasta procedura implica inclusiv obtinerea unor fire de par mai groase pentru gene si sprancene.

Tratamentele de laminare a genelor

Laminarea genelor este acea procedura prin care este efectuat un lifting profesional in vederea obtinerii de gene ondulate si ingrijite. Prin intermediul acestei proceduri estetice, genele vor fi cu aspect ondulat sau permanent ridicat. Pentru a obtine astfel de rezultate in cadrul laminarii genelor se aplica un tratament semi-permanent. In urma acestui tratament genele vor fi mult mai vizibile, fara a mai fi necesara lipirea extensiilor de gene false.

De asemenea laminarea genelor poate fi alegerea perfecta pentru persoanele care nu isi doresc sa utilizeze mascara sau care sunt alergice la mascara. Un foarte mare plus obtinut in urma procesului de laminare Pitesti este cel referitor la timpul indelungat in care genele isi pastreaza aspectul. In consecinta nu mai sunt necesare diferite abordari pentru ingrijirea genelor. Peste genele supuse tratamentului de laminare se poate aplica fara niciun fel de problema machiajul. In acelasi timp se pot efectua procedurile de demachiere.

Este important de subliniat faptul ca aplicarea rimelului pe gene se poate face, cu conditia ca acest lucru sa nu fie realizat imediat la finalizarea procesului de laminare a genelor. In vederea aplicarii tratamentului de laminare a genelor se va efectua indepartarea machiajului, a rimelului daca acesta exista si a genelor false, acolo unde este cazul.

Mai mult, pentru persoanele care utilizeaza serul pentru gene este recomandata incetarea aplicarii acestuia inainte cu 24-48 de ore de urmarea procedurii de laminare a genelor. In cazul persoanelor cu lentile de contact, lentilele trebuie indepartate inainte de a se trece la procedura de laminare Pitesti.

Tratamentele de laminare a sprancenelor

Laminarea sprancenelor este indicata pentru persoanele care au probleme cu sprancene foarte subtiri, sprancene cu goluri sau sprancene cu aspect dezordonat. Laminarea sprancenelor presupune un lifting profesional adecvat pentru orice tip de fir de par.

Procedura de laminare a sprancenelor recomanda ca inainte cu cel putin 1 saptamana sa fie evitata pensarea sprancenelor. In acelasi timp, inainte de a merge la programarea pentru sedinta de laminare a sprancenelor se recomanda evitarea folosirii de exfolianti, retinoizi sau machiaj.

Rezultatele obtinute in urma laminarii sprancenelor nu au la baza utilizarea machiajului semi-permanent. Oricand ai o problema cu modul in care arata sprancenele, poti alege cu incredere procedurile de laminare. Pentru laminare Pitesti poti apela la serviciile profesionale oferite de salonul Routine Beauty Center. Detalii suplimentare privind tratamentele estetice oferite de acest salon de cosmetica sunt disponibile pe www.routine-beauty.ro.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.