Un apartament nou este o investitie buna

Un apartament nou este o investitie buna

Ofertele pietei imobiliare cu referire la vanzarea si inchirierea de apartamente noi, este destul de diversificata. Sunt tot mai multi oameni interesati sa isi achizitioneze un apartament, intr-un complex rezidential, care le poate oferi toate conditiile necesare pentru a spori starea de confort a intregii familii.

Dezvoltatorii acestor complexe rezidentiale, au depus tot efortul, pentru a realiza apartamente si case care sa se potriveasca dorintelor potentialilor cumparatori. Asa cum tu testezi piata, si ei la randul lor se documenteaza temeinic pentru a putea vedea care sunt cerintele si asteptarile cumparatorilor.

Cum sa faci cea mai buna alegere?

Tinand cont de faptul ca oferta este atat de vasta, sunt cateva aspecte la care trebuie sa fii atent pentru a lua decizia cea mai buna. Imaginea acestor apartamente, mai ales daca alegi sa vizionezi complexele rezidentiale din zonele exclusiviste al Bucurestiului, iti pot distrage atentia de la alte detalii care sunt mai importante decat spatiul oferit. Calitatea constructiei este unul dintre cele mai importante aspecte.

De aceea, o idee buna este sa vizitezi cartierele acestea si cand sunt la stadiul incipient al dezvoltarii lor. Asa poti vedea cum se desfasoara intreg procesul de construire, ce materiale sunt folosite, cum arata izolatia, cum se asigura rezistenta cladirii si multe alte lucruri. Cand vezi direct peretele dat cu glet, e cam greu sa mai vezi ce este in el.

Trebuie sa tii cont si de aspectul fatadelor. Ulterior trebuie sa verifici calitatea pardoselilor, a finisajelor, a ferestrelor si a modului in care sunt montate acestea.

Ai ajuns si la interior

Acum, dupa ce ai verificat toate aceste lucruri, ajungi si la partea frumoasa din timpul vizionarii de apartamente noi. Poti sa te delectezi acum cu interioarele. Cartierele rezidentiale, de regula, ofera apartamente spatioase, luminoase si aerisite. Totodata, dezvoltatorul iti ofera posibilitatea de a alege sa achizitionezi apartamente deja mobilate, si utilate. Daca te incanta ideea de a nu mai cumpara, ulterior, si mobila, obiecte sanitare etc, poti alege aceasta varianta. Preturile pot diferi in functie de acest detaliu.

Pe langa toate acestea, apartamentele sunt dotate cu spatii in care te poti bucura de aerul de afara. Fie ca vorbim despre balcoane spatioase sau de terase ce pot fi transformate in adevarate gradini in care sa te relaxezi, toate variantele sunt pe placul cumparatorilor. Din nou, bugetul de care dispui va avea ultimul cuvant de spus.

Nu te grabi

Sa te grabesti cand ai de luat o astfel de decizie, este departe de a fi cel mai bun lucru. Trebuie sa te gandesti bine, sa analizezi ofertele si rezultatele documentarii facute de tine, tinand cont de toti factorii enumerati mai sus si de buget bineinteles. De regula, dezvoltatorii ofera mai multe variante in ceea ce priveste achitarea acestor apartamente. 

Daca vei achita integral, utilizand lichiditatile avute la dispozitie sau daca vei alege un sistem de rate, va fi doar alegerea ta. O astfel de decizie nu trebuie sa o iei fara o buna informare. Daca nu vrei sa te lasi influentat de rude, prieteni etc, atunci parerea unui specialist in domeniu te poate scapa  de multe dureri de cap.       

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.