Unde poti gasi licentiere pentru versiunea AutoCAD LT 2022?

AutoCAD este fara doar si poate cel mai cunoscut si cel mai folosit program asistat de computer pentru proiecte din domenii precum constructii, arhitectura, mecanica, instalatii, infrastructura sau GIS. Odata cu folosirea tot mai intensa a tehnicilor computationale, tot mai multe proiecte apeleaza la astfel de solutii software. AutoCAD este unul dintre cele mai vechi programe pentru proiectare si pentru realizarea desenelor sau a modelelor 3D.

Pentru a raspunde celor mai moderne cerinte in domeniile de activitate anterior amintite, cei de la Autodesk care produc aceste aplicatii software cauta sa aduca mereu imbunatatiri prin lansarea pe piata a unor noi versiuni. Tot in acest context a aparut si versiunea AutoCAD LT 2022. Scopul acestei versiuni de AutoCAD este acela de a aduce o automatizare mai mare in cadrul proiectelor in privinta diferitelor procese avand caracter repetitiv.

Noutatile propuse de versiunea AutoCAD LT 2022

Imbunatatirile propuse in cadrul versiunii de AutoCAD LT 2022 a celor de la Autodesk vizeaza in primul rand acele functii necesare pentru cresterea preciziei si a rapiditatii in realizarea operatiunilor specifice fazelor de proiectare bidimensionala pentru proiectele de constructii civile si industriale. Vorbim in cazul acestei versiuni de AutoCAD de o planseta inteligenta care are rolul de a asigura accesul la un spatiu de lucru cu o interfata accesibila si usor de utilizat, dar care in acelasi timp ofera cele mai ridicate performante in acest domeniu al aplicatiilor de proiectare.

Pe baza acestei plansete inteligente vorbim despre un spatiu de lucru in cadrul caruia se pot realiza foarte rapid si cu o foarte mare precizie documentatii pentru proiectele din domenii precum arhitectura si constructii. In cadrul acestei versiuni de AutoCAD fiecare utilizator va putea folosi o multime de seturi de unelte care permit editarea geometriei in cadrul proiectelor de arhitectura si de constructii.

LT 2022 inseamna inclusiv functionalitatea de a integra fluxul de lucru in fazele de proiectare prin utilizarea aplicatiilor de tip web si a aplicatiilor de tip mobile in acelasi timp. In acest mod toti cei implicati in realizarea unui proiect vor putea sa aiba acces la datele si informatiile aferente proiectului respectiv, dar in acelasi timp vor putea chiar sa efectueze anumite modificari.

O alta noutate a acestei versiuni de AutoCAD este aceea care vizeaza realizarea de adnotari de tip text intr-un tabel aferent desenelor de tip 2D ale fiecarui proiect. In cele din urma merita subliniat faptul ca automatizarea la un nivel superior a proceselor specifice avand caracter repetitiv inseamna o crestere importanta in ceea ce inseamna fluxul de lucru si devansarea termenelor de executie a proiectelor.

Achizitioneaza subscriptia pentru versiunea LT 2022

Toti aceia care activeaza in domenii unde AutoCAD este foarte util si chiar necesar pot sa se bucure de aceste upgrade-uri aduse de versiunea LT 2022 prin achizitionarea subscriptiei pentru aceasta noua versiune de AutoCAD. In acest sens acestia pot apela la firma CADexpert NET, firma care se adreseaza tuturor acelora care au nevoie de aplicatii si programe de tip CAD sau de tip BIM pentru automatizarea proceselor din faza de proiectare si realizare a desenelor.

Odata ce apelezi la firma CADexpert NET vei putea gasi toate acele solutii software pentru domenii de activitate precum arhitectura, constructii, infrastructura si instalatii, dar in acelasi timp vei putea beneficia si de consultanta tehnica de specialitate in alegerea aplicatiilor software de care ai nevoie. Nu in ultimul rand trebuie spus ca vei putea beneficia de instruire pentru utilizarea functiilor implementate in cadrul versiunii de AutoCAD LT 2022. Informatii complete cu privire la aplicatiile software si la serviciile oferite de cei de la CADexpert NET pot fi gasite pe www.cadexpert.eu.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.