Unde sa investesti in apartamente 4 camere Bucuresti

 

Daca ai surplus de capital si vrei sa nu se devalorizeze, ideal este sa investesti in imobiliare. Sectorul imobiliar ofera cele mai bune randamente, chiar daca toate s-au scumpit, iar cresterile de preturi nu par sa se opreasca prea curand. Vrei sa investesti in apartamente 4 camere Bucuresti? Afla acum unde este cel mai bine sa cumperi o locuinta.

Cand sa investesti in apartamente 4 camere Bucuresti

Este normal ca, in urma incertitudinilor din ultimii ani, sa te intrebi care sunt cele mai sigure metode de a-ti pastra banii. Daca vrei sa stii cand si unde sa iti investesti economiile, pe piata imobiliara sunt mici sansele sa dai gres.

In prezent, ansamblurile rezidentiale recent construite aduc cele mai profitabile investitii si, daca vrei sa stii cand sa investesti in apartamente 4 camere Bucuresti, raspunsul este: chiar acum.

Alege acele complexuri rezidentiale noi construite in zone atractive si unde se fac si acum investitii. Zona in plina dezvoltare va aduce cu sine cresteri ale pretului si, fie ca vrei sa investesti intr-o locuinta pentru uzul personal sau pentru inchiriere, nu vei da gres cu apartamente 4 camere Bucuresti.

Pentru ca se anunta scumpiri ale materialelor de constructii, trebuie sa te gandesti ca aceste scumpiri se vor reflecta in pretul final al locuintelor. Asadar, incepe sa verifici dezvoltatorii, zonele care se afla in plina expansiune, unde se afla companii de renume international, in apropiere de artere principale de trafic si unde exista cerere mare de oferte.

Unde este bine sa cumperi apartamente 4 camere Bucuresti

Cartierul Primaverii din zona de nord a capitalei ramane printre primele optiuni cand vine vorba de investitii imobiliare. Piata Unirii, Cartierul Francez, Piata Romana, zona Cotroceni si sectorul 6, in general, sunt printre cele mai cautate zone de catre cei care vor sa investeasca in apartamente 4 camere Bucuresti.

Aceste zone sunt relativ linistite si sigure pentru cetateni. Exista multe zone verzi in apropiere, magazine, spitale si unitati de invatamant unde poti sa iti inscrii copiii. Apropierea de metrou face lucrurile mai simple pentru cei care locuiesc acolo, dar preturile pot fi mai mari in nord, comparativ cu restul capitalei.

Daca vrei sa investesti in apartamente 4 camere Bucuresti pentru investitia in sine, in dorinta de a le inchiria, orienteaza-te catre zonele cautate de studenti si straini: Cotroceni, Piata Victoriei sau Piata Alba Iulia. Dar daca vrei sa cumperi un apartament cu 4 camere pentru a locui in el, ia in calcul nevoile tale si stilul tau de viata. Sa fie aproape de serviciu si zonele in care se afla punctele tale de interes.

Apoi, daca vrei sa cumperi un apartament standard sau unul de lux este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Zona nordica este preferata de catre familii, in timp ce zona centrala si ultracentrala sunt, mai degraba, pentru localnicii care vor sa se distreze si sa se bucure de viata de noapte.

Investeste in apartamente 4 camere Bucuresti tinant cont de aceste sfaturi. Fie ca vrei sa cumperi de la un proprietar sau direct de la dezvoltator, acum ai o idee unde sa iti investesti economiile.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.