Ventilatia industriala si influentele asupra locului de munca

Societatile comerciale sau cei care lucreaza in domeniul HoReCa folosesc in activitatea lor hale foarte mari, depozite sau spatii de productie si au nevoie de sisteme de ventilatie profesionale care sa asigure calitatiea corespunzatoare si optima a aerului pentru angajati si mentinerea microclimatului adecvat in incaperi.

Cand spunme calitatea optima a aerului ne referim la asigurarea unor parametri precum: cantitatea de aer proaspat introdus, cantitatea de aer viciat evacuat, puritatea, umiditatea si temperatura.

Mentinerea acestor parametri adecvati este deosebit de importanta in halele de productie, unde efectul secundar al productiei este adesea emisia crescuta de noxe.

Deja de ani buni specialistii de la Tubovent.ro ofera solutii de ventilatie eficiente si de evacuare a gazelor sau a aerului din spatiile interioare, care au la baza ventilatoare industriale destinate ventilarii spatiilor industriale, parcarilor, hale, depozite, spatii de productie sau fabrici.

Ei ofera solutii personalizate pentru a asigura o eficienta maxima a sistemului de ventilatie, astfel ca ventilatia se proiecteaza in functie de locul, spatiul si organizarea activitatii din hala, care depinde de tipul de productie.

Ventilatia industriala se poate realiza prin ventilatie centralizata cu tubulatura sau prin echipamentele de ventilatie.

In functie de solutia situatie se pot alege grupuri de ventilatie care acopera intreaga zona de lucru sau pe zone, care deserveste o parte a cladirii sau un grup de statii de lucru.

Hote profesionale din inox

Societatile comerciale care detin bucatarii cu capacitate mare de lucru, profesionale folosesc hote profesionale inox. Acestea sunt tot un sistem de ventilatie foarte eficient care asigura absenta mirosului neplacut, a fumului si a aburului din bucatarie. Scopul acestui tip de ventilatie este de a inlocui aerul conaminat sau incalzit cu aer proaspat si de a scade nivelul de umiditate din incapere asigurand un confort sporit.

Pentru a alege un sistem de ventilatie potrivit, care sa faca fata spatiului in care va desfasurati activitatea trebuie sa va adresati unor specialisti precum celor de la Tubovent.ro care va pot proiecta si furniza tot sitemul de ventilatie.

Solutiile bazate pe echipamentele de ventilatie industriala Tubovent.ro indeplinesc criteriile exigente de igiena – aerul de alimentare este curat, filtrat.

Articol optimizat pentru motorul Google de catre Outcave Solutions – Firma ce ofera servicii de promovare magazin online pret Bucuresti.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.