Cele mai bune anvelope de iarna Hankook

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/WHPOFFzY9gU

Hankook s-a impus ca furnizor de anvelope ale caror performante si pret sunt doar sub nivelul concurentei europene. Coreenii au reusit chiar sa castige statutul de producator de echipamente originale pentru unii producatori. Cu toate acestea, reputatia castigata se datoreaza in principal anvelopelor de vara si anvelopei all-season Optimo 4S.

La categoria anvelope de iarna Hankook, s-au dovedit a fi rezonabil de utilizabile, dar sunt inca departe de primele locuri in rezultatele testelor. Sezonul rece are un impact major asupra performantei vehiculului pe sosea.

Pentru ca drumurile inghetate si potecile acoperite cu zapada sa nu fie un obstacol pentru tine, ar trebui sa te bazezi pe un set adecvat de anvelope de iarna Hankook. Anvelopele de iarna de la marca Hankook au un profil adaptat cu blocuri lamelare si caneluri adanci si astfel te duc in siguranta de la A la B.

Ce este o anvelopa de iarna Hankook si ce o diferentiaza?

Anvelopele de iarna Hankook sunt originare din Coreea de Sud. Producatorul de anvelope are filiale in 30 de tari si, cu reteaua sa globala, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe pietele de anvelope din lume. Hankook se adreseaza vehiculelor din clasa de mijloc inferioara si superioara, precum si din clasa compacta.

Citeste si: Anvelope de vara Vs. anvelope de iarna

In ciuda preturilor accesibile, grupul sud-coreean poate concura cu siguranta cu producatorii premium datorita standardelor inalte de siguranta si performanta. Anvelopele sunt oferite mai ales in segmentul de pret inferior si mediu. Hankook joaca, de asemenea, un rol important in industria auto.

Multi producatori de automobile precum Ford, Volvo si Renault recunosc calitatea anvelopelor sud-coreene si au inclus grupul printre furnizorii lor de echipamente originale. Cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltarea de noi tehnologii sunt legate de aceasta sarcina. Grupul sud-coreean este singurul furnizor care se bucura de increderea seriei de curse.

Ce tipuri de anvelope de iarna Hankook exista?

Banda de rulare a anvelopelor de iarna Hankook este impartita in blocuri mici. Acestea combina proprietatile pozitive de tractiune ale unui profil cu urechi cu rezistenta la alunecare a unui profil cu nervuri si astfel impresioneaza prin confortul de conducere fiabil.

Anvelope de iarna cu varfuri

Anvelopele de iarna cu varfuri asigura aderenta maxima pe zapada si gheata. Micile stifturi metalici sunt distribuiti uniform pe banda de rulare a anvelopei si ies in afara cu aproximativ 2 milimetri. In acest fel, urechile metalice asigura o buna aderenta chiar si pe drumuri inghetate. Prin urmare, sunt mai fiabile decat anvelopele de iarna conventionale.

Utilizarea anvelopelor de iarna cu crampoane este strict reglementata. Deoarece metalul dauneaza suprafetei drumului, acestea au fost interzise din anii 70. Tarile alpine precum Austria si Elvetia permit utilizarea de anvelope sigure cu varfuri in anumite conditii.

Anvelope de iarna fara crampoane

Scopul anvelopelor de iarna fara crampoane este de a oferi cele mai bune performante posibile pe drumurile acoperite cu zapada si gheata, ceea ce este posibil fara crampoane metalice antiderapante.

Pentru ca anvelopele de iarna Hankook sa se potriveasca si pe vehiculul tau, dimensiunile trebuie alese corespunzator. Poti fie sa preiei datele din documentele vehiculului, fie pur si simplu sa le citesti de pe anvelopele vechi.

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.