Cele mai importante 5 avantaje ale pergolelor bioclimatice de la Alco Group

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/23fOdH9Zrwc

Atunci cand construiesti sau amenajezi terasa ideala pe care o doresti, ai nevoie de pergole. Este important sa achizitionezi pergole bioclimatice de la Alco Group pentru a putea avea confort si un raport bun calitate-pret. Vei putea sa te bucuri de consultanta din partea specilistilor firmei si vei avea parte de servicii ireprosabile.

Iata care sunt cele mai importante 5 avantaje ale pergolelor bioclimatice de la Alco Group:

Pergolele bioclimatice iti asigura o terasa complet uscata in perioadele in care vremea este nefavorabila

Pergolele bioclimatice sunt impermeabile. Au fost testate pentru a-ti oferi cele mai bune servicii si pentru a te ajuta sa te bucuri de terasa ta in orice tip de vreme. Pergolele te ajuta sa construiesti un spatiu pe care il poti folosi pe toata perioada anului.

Astfel, atunci cand ploua, nu trebuie decat sa folosesti sistemul de inchidere al lamelelor din aluminiu. Se poate sa folosesti o telecomanda sau chiar un telefon pentru a le actiona, in deplina siguranta. Vei avea astfel la indemana un spatiu in care poti petrece timp cu prietenii tai cei mai buni, cu familia ta. Vei putea sa te relaxezi pe terasa in serile ploioase de vara sau vei putea citi o carte si vei asculta muzica iarna, in momentele tale preferate.

Citeste si: Pergole bioclimatice pentru confortul tau maxim

Daca este foarte cald, poti opta pentru a deschide lamelele astfel incat sa patrunda o briza de aer si sa racoresti spatiul, continuand sa ai, in acelasi timp, si umbra

Atunci cand este foarte cald afara, poti sa lasi lamelele intredeschise, astfel incat sa permiti aerului sa circule si sa ai parte de momente de relaxare. Vei putea sa beneficiezi de umbra, dar si de un aer proaspat. Vei putea sa te bucuri de timp petrecut in natura, vazand curtea ta frumos amenajata, chiar si atunci cand temperaturile depasesc un grad de confort termic.

Pergolele bioclimatice sunt perfecte si pentru zonele in care ninge, fiind testate chiar si cu 2 metri de zapada pe deasupra lor

Calitatea pergolelor bioclimatice iese intotdeauna in evidenta. Astfel, ele se remarca prin rezistenta pe care o au. Ele sunt testate chiar si in conditii extreme, unde vremea poate aduce neplaceri. Astfel poti cumpara pergole bioclimatice de la Alco Group pentru zonele in care ai parte de ierni mai putin blande.

Cand sunt inchise, pergolele bioclimatice ofera protectie UV

Este important sa stii ca ai parte de filtru UV atunci cand folosesti pergolele inchise. Vei putea sa stai pe terasa vara in perioadele in care soarele este puternic. Te vei simti bine pe toata perioada verii avand siguranta unei protectii impotriva efectelor neplacute ale razelor UV.

Pergolele au un sistem de iluminare cu mai multe nuante pentru noapte

Pentru a construi o atmosfera placuta intreaga seara si noapte, foloseste sistemul de iluminat inclus. O sa ai posibilitatea sa pui lumina calda sau rece, conform dorintelor tale.

 

 

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.