Cum sa iti surprinzi angajatii: 6 idei originale de cadouri de Craciun

cadouri de Craciun

Sarbatorile de iarna sunt un prilej minunat pentru a arata aprecierea fata de angajati si pentru a consolida spiritul de echipa. Iar cand vine vorba de cadouri de Craciun, este binevenit sa gasesti modalitati noi si creative de a-i surprinde pe cei din echipa ta. Iata cateva idei inspirate pentru a face din aceasta perioada una memorabila pentru fiecare membru al echipei tale.

De ce este bine sa le oferi cadouri de Craciun angajatilor?

Apreciere si recunoastere: un cadou poate fi o modalitate foarte buna de a le arata angajatilor ca le apreciezi ajutorul si efortul depus.

Cresterea moralului: demonstrand ca iti pasa de echipa ta, iti poti incuraja angajatii sa ramana loiali companiei si sa reduci fluctuatia de personal.

Promoveaza productivitatea: angajatii fericiti sunt adesea mai motivati si mai productivi. Un cadou poate fi un stimulent puternic pentru a incepe noul an cu energie si entuziasm.

  1. Atelier de decoratiuni handmade

Organizeaza un atelier in care angajaii sa poata crea decoratiuni de Craciun personalizate. Astfel, le oferi un moment in care sa se relaxeze si sa se deconecteze putin de la rutina. Iar pentru ca acest eveniment sa fie memorabil, il puteti incheia cu o cina in echipa.

  • Pachete cadou personalizate cu produse de ingrijire personala

Sarbatorile pot fi si o perioada stresanta si aglomerata, mai ales la locul de munca, asa ca un cadou de Craciun plin de produse de ingrijire este mereu binevenit. Alege pachete de self-care cu creme hidratante, bath bombs, lumanari parfumate, ceaiuri si chiar si o carte buna.

  • Cosuri cadou cu delicatese

Un cos plin cu delicatese fine sau produse locale poate fi un cadou de Craciun excelent. In functie de buget, poti sa personalizezi fiecare cos in functie de preferintele culinare ale fiecarui angajat pentru a face cadoul mai special. De asemenea, poti alege un cos cadou cu o anumita tema, precum cosurile cu produse traditionale sau cele cu produse artizanale.

  • Abonamente la experiente

In loc de obiecte materiale, ofera angajatilor experiente de neuitat. De la abonamente la teatru sau la concerte la vouchere pentru cursuri de gatit sau de dans, aceste idei de cadouri de Craciun sunt o modalitate de a le imbogati viata personala a angajatilor tai si de a le oferi amintiri care dureaza mai mult decat orice obiect material.

  • Tombola cu premii surpriza

Creeaza o tombola cu premii diverse, de la extra zile de concediu, la vouchere la spa sau carti de citit in vacanta de iarna. Aceasta tombola va adauga suspans si entuziasm in asteptarea cadourilor de Craciun.

  • Concediu suplimentar platit

Poate cel mai dorit cadou de Craciun pentru orice angajat este timpul liber. Cateva zile de concediu suplimentar platit pot fi un mod fantastic de a le arata ca iti pasa de bunastarea lor si de echilibrul dintre viata profesionala si cea personala.

Cadourile de Craciun sunt modalitatea perfecta de a face un gest frumos pentru angajatii tai. Cei de la CadoulSpecial.ro au inteles acest lucru si creeaza in fiecare an o gama de produse special dedicata acestui eveniment. Cei peste 16 ani de experienta ii ajuta sa creeze cele mai frumoase daruri, perfecte pentru toate gusturile si bugetele.

Viziteaza-le site-ul si adauga in cos cadourile care vor aduce zambete pe fata angajatilor tai!

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.