Care sunt serviciile oferite de o firmă de pompe funebre?

Fiecare dintre noi, măcar o dată în viață, trece prin momente de doliu, după ce o persoană apropiată părăsește această lume. În astfel de momente suntem nevoiți să ne ocupăm de ceremonia de înmormântare iar, o firmă de pompe funebre poate oferi suport logistic, dar și emoțional. De la transportul funerar, cosmetică, până la produsele funerare, toate sunt oferite în pachete complete de către o astfel de firmă specializată.

O firmă de pompe funebre se poate ocupa de toate aspectele care vizează pregătirile necesare pentru acest eveniment. Preluarea pregătirilor de către firma specializată îți poate conferi liniștea necesară pentru a te putea concentra asupra procesului de doliu.

Iată care sunt serviciile oferite de o astfel de companie și cum te poate ajuta aceasta să depășești momentele dificile din viața ta, cele în care pierzi o persoană apropiată:

Tipuri servicii funerare

Îmormântărea este mai dificil de realizat decât pare din exterior și asta pentru că implică multe detalii și formalități practice. Printre cele mai importante aspecte incluse în pachetele de înmormântare se numără preluarea corpului decedatului, obținerea documentelor și autorizațiilor necesare, precum și pregătirea trupului, dar și îngrijirea acestuia înainte de înmormântare. Totodată, la cerere, poate fi inclusă în pachet, atât organizarea ceremoniei funerare, cât și a serviciului religios.

Unul dintre serviciile oferite de o firmă de pompe funebreeste cosmetica funerară. Acest serviciu permite păstrarea cât mai aproape de înfățișarea reală a chipului persoanei decedate. Primul pas în realizarea machiajului funerar vizează stabilirea câtorva detalii cu membrii familiei. Aceste detalii conferă o imagine clară a ceea ce își dorește familia să obțină în urma machiajului. Totodată, familia poate trimite firmei și o poză reprezentativă, care să exemplifice cel mai bine ceea ce își doresc.

Se pot realiza modificări cosmetice diverse, de la realizare machiaj, vopsit și stilizare păr (la cerere), manichiura și aplicare ojă, până la acoperire echimoze pe zonele expuse (față, mâini).

În astfel de momente ai nevoie de o firmă care să se ocupe de toate detaliile înmormântării. Vei evita toată alergătura pe care o presupune acest tragic eveniment. La o firmă de pompe funebre din București sau din alt oraș, puteți alege, din diverse modele de produse funerare pe cele potrivite pentru o înmormântare tradițională. Atenția sporită asupra tuturor detaliilor îl constituie avantajul pe care îl aveți în momentul în care vă decideți să apelați la o firmă de pompe funebre. Alegerea produselor funerare este un proces minuțios, de care se pot ocupa specialiștii în domeniu. Astfel, ultimul drum al celui decedat să fie cât se poate de liniștit pentru persoanele apropiate.

Consultanță specializată

Firma de pompe funebre te sprijină inclusiv în luarea deciziilor importante legate de înmormântare. Îți oferă informații și consultanță cu privire la diferitele opțiuni disponibile, precum cele care vizează îngroparea sau incinerarea, alegerea unui sicriu sau a unei urne funerare, alegerea locului de veci sau organizarea unei ceremonii personalizate.

Cum se alege sicriul?

Sicriul trebuie să fie ales corespunzător, să prezinte un aspect imaculat și să fie de mărimea potrivită. Din testimonialele clienților care au apelat la astfel de servicii funerare, modelul, materialul din care este confecționat, aspectul și nu în ultimul rând, prețul, sunt doar câteva dintre criteriile care stau la baza deciziilor pentru achiziționarea lui.  O firmă de pompe funebre ar trebui să ofere clienților, la prețuri concurențiale următoarele opțiuni:

 • Sicrie și coșciuge din diferite esențe lemnoase: brad, stejar, fag, plop.
 • Culori sicrie: cireș, mahon, natur.
 • Mânere: plastic, metal.
 • Șuruburi sicriu: plastic, metal.
 • Diferite dimensiuni, în functie de solicitări, atât pentru sicriu cât și pentru coșciug.
 • Sicrie exceptionale: Boston (sicriu american cu 2 capace), XXL, Octogonale.
 • Batiste.
 • Prosoape preot/ dascăl.
 • Prosoape mici: cruce, capac, mașini.
 • Doliu de pus la ușă, doliu de pus la piept.
 • Capac frigorific: de închiriat.
 • Cruci.
 • Respete diferite modele și culori.
 • Catafalce: de închiriat.
 • Furnituri: voal, orarul mare, orarul mic, pernă.
 • Crucifixe: plastic, metal.
 • Toiag.
 • Coroane funerare.
 • Jerbe funerare.
 • Aranjamente florale personalizate: formă, flori, aranjament capac.

Coordonarea logistică

Firma specializată se poate ocupa inclusiv de detaliile logistice, precum transportul decedatului, rezervarea capelei funerare sau a bisericii pentru ceremonie.

Transportul asigurat de firma de pompe funebre presupune respectarea tuturor pașilor și etapelor:

 • manipularea sicriului
 • preluarea sicriului de la morga spitalului, de la domiciliu sau de la azil
 • depunerea acestuia la bierică sau capelă.

Transportul este asigurat cu autovehicole funerare specializate, omologate și autorizate, care respectă întocmai normele legale. De asemenea, se poate asigura și transportul familiei, dar și a participanților la ceremonialul funerar, precum și a coroanelor și a jerbelor.

Avantajele angajării unei firme de pompe funebre:

 • Personalul specializat al firmei se ocupă de preluarea documentelor necesare înmormântării;
 • Toate articolele necesare slujbei de înmormântare sunt disponibile pe loc, fără să fie necesar ca un membru desemnat din familie să caute prin numeroase magazine toate aceste obiecte;
 • Întreaga familie poate să se reculeagă și să se concentreze pe trecerea în neființă a defunctului;
 • O selecție vastă de pachete funerare dedicate pentru fiecare opțiune, inclusiv pentru incinerare, astfel incât cei care intenționează să se încadreze exclusiv în ajutorul de deces să poată face acest lucru, dar și cei care vor să ofere defunctului o înmormântare elegantă să aibă la dispoziție cele mai bune soluții.

Procesul înmormântării presupune o atenție sporită asupra tuturor pașilor, ceea ce înseamnă că, în astfel de situații delicate, familia îndoliată trebuie să caute și să cumpere rapid toate cele necesare. Produsele funerare au un rol important în întreaga organizare și desfășurare a unei înmormântări. Asadar, alegerea produselor potrivite implică o atenție sporită, dar și mult timp.

Firma de pompe funebre Bucuresti One Mark International respectă cu profesionalism toți pașii necesari unei înmormântări și pune la dispoziție pachete complete cu produse funerare, dar și suport logistic de calitate pentru ca familia îndurerată să se poate concentra pe procesul de doliu.

Oferă inclusiv consultanță post mortem gratuită în toate sectoarele Bucureștiului și împrejurimi.

One Mark International vine în ajutorul familiilor îndurerate cu pachete funerare complete și variate, astfel ca alegerea să poată fi facută conform bugetului disponibil, dar și pe baza standardelor cerute de tradiție în ceea ce priveste desfășurarea înmormântării.

Firma de pompe funebre pune la dispoziție atât pachete de înmormântare care se încadrează în suma oferită de ajutorul de deces, cât și pachete complexe cu sicrie foarte elegante, pentru înmormântări fastuoase.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.