Descoperă Cuba – Atracții turistice și activități pe care nu trebuie să le ratezi

Felicitări pentru că ai ales Cuba ca destinație turistică! Îți va plăcea să explorezi orașele coloniale, să te relaxezi pe plajele cu nisip alb sau să asculți muzică salsa captivantă. Există multe lucruri de făcut în Cuba și în acest articol vei descoperi cele mai impresionante activități de făcut și locuri de vizitat pe care nu trebuie să le ratezi, dacă vrei să ai parte de o experiență autentică.

Iată ce locuri și activități merită cu adevărat să descoperi în Cuba

Varadero

Dacă îți place să te relaxezi pe plajă și să te bucuri de soare, Varadero este destinația perfectă pentru tine. Cu nisip alb fin și apă cristalină, aceasta este una dintre cele mai populare destinații turistice din Cuba. Aici vei găsi piscine, terenuri de golf și multe baruri și restaurante în apropiere.

Havana

Capitala Cubei oferă o privire fascinantă asupra istoriei și culturii din această țară vibrantă. În Havana vei găsi arhitectura colonială impresionantă, cu clădiri în culori pastelate și străduțe pavate. Vizitează Morro Castle – o fortăreață din secolul al XVI-lea, Muzeul de Arte Frumoase și Capitolul Național. Nu uita să mergi și într-unul dintre barurile celebre ale orașului, cum ar fi La Bodeguita del Medio sau Floridita.

Trinidad

Trinidad este un oraș colonial superb, situat în mijlocul munților Escambray și al plajelor din Caraibe. Cu străzi pavate și clădiri din secolul al XVIII-lea, acesta este un loc pitoresc și captivant. Vizitează Muzeul Romului și Casa de la Trova – un loc de întâlnire popular pentru muzicieni profesioniști și amatori.

Viñales

Viñales este o regiune rurală situată în vestul Cubei și este recunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și pentru producția de tutun. Aici poți face o plimbare pe jos sau cu bicicleta prin peisajele aglomerate de copaci și plante. Vizitează și Peștera del Indio, o peșteră uriașă cu un râu subteran. Zona este unică și are un vibe aparte, iar dacă vrei să o descoperi cât mai mult posibil, vezi aici sfaturi de travel, care te vor ajuta să ai o experiență cu adevărat autentică. Planificând un itinerar bine documentat, vei trăi emoții nemaipomenite într-o țară fascinantă, care sigur va rămâne în gândurile tale mult timp după ce te vei întoarce acasă.

Muzica salsa

Muzica salsa este o parte importantă a Culturii Cubei și trebuie să o experimentezi dacă vizitezi această țară. Există multe baruri și locuri unde poți dansa salsa în Havana și în alte orașe din toată țara. În plus, dacă vizitezi Havana în februarie, vei fi martorul unuia dintre cele mai importante festivaluri, Festivalul Internațional de Salsa.

Prin urmare, Cuba este o destinație turistică minunată, oferind o varietate de atracții turistice și activități interesante. Din plajele cu nisip alb din Varadero la arhitectura colonială din Havana, vei fi captivat de frumusețea acestei țări. Nu uita să experimentezi muzica salsa și să vizitezi cele mai iconice locuri cum ar fi Morro Castle și cele mai importante muzee! 

Sursa foto: Pexels.com.

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.