Top 3 tipuri de tehnologii pe care SanProd le folosește pentru obținerea unor produse de top

Indiferent dacă lucrezi în domeniul agricol, în domeniul construcțiilor sau în domeniul de electrocomunicații și IT, pentru a-ți desfășura activitatea ai nevoie cu precădere de elemente metalice în diferite forme, care să îți asigure structuri rezistente și stabile.

În acest sens, recomandat este să colaborezi cu un producător ce lucrează cu cele mai noi tehnologii de pe piață și care dispune de echipamente de ultimă generație. De exemplu, este bine să știi ce presupune procedura de indoire abkant Sanprod, ce este ambutisarea, dar și ce presupune debitarea metalelor.

Indoire abkant – ce este și la ce îți poate servi?

,,Abkant” este un termen de origine germană, care se referă la o mașină specială de îndoit, cunoscută drept presă abkant ori abkant presă. Cu ajutorul acesteia, un producător bun se poate ocupa de îndoirea foilor metalice ori a plăcilor de metal în diferite forme complexe, în vederea obținerii unor unghiuri precise, a unor caneluri, a unor bucle sau a unor margini perfect îndoite. Așadar, cu ajutorul unei prese abkant, partenerul tău poate realiza o serie variată de piese și componente metalice, în funcție de dimensiunile și grosimile care îți sunt necesare.

Printre cele mai populare tipuri de produse care pot fi obținute prin intermediul îndoirii abkant se numără:

  • componente esențiale industriei construcțiilor: grilaje, copertine, balustrade, plăci de protecție, dar și componente pentru garduri și porți;
  • carcase și sașiuri metalice – presa abkant are capacitatea de a îndoi plăcile metalice în forme complexe, pe care ulterior să le introduci în fabricarea de echipamente și mașini;
  • componente pentru industria auto – caroserii, piese ornamentale, componente pentru panourile de acces;
  • mobilier metalic – pentru hale și depozite sau pur și simplu mobilier metalic pentru uz casnic, în exterior. De asemenea, cu ajutorul unei prese abkant poți obține și suporturi deosebite pentru flori, dar și scaune ori suporturi pentru televizoare.

Debitare

Modelarea și prelucrarea metalelor devine întotdeauna mult mai ușoară cu ajutorul procedurii de debitare. Astfel, poți investi în elemente personalizate pentru garduri aspectuoase și rezistente în timp sau în profile din aluminiu ori sisteme pluviale eficiente și interesante.

Debitarea este una întotdeauna extrem de eficientă și precisă, fără ca la final să mai fie nevoie de intervenții suplimentare asupra metalelor alese.

Ambutisare

Ambutisarea este un alt procedeu, despre care este bine să știi că reprezintă metoda prin care materialele metalice, dar și cele non-metalice pot fi transformate în forme concave, cu adâncituri de diferite forme și dimensiuni. De regulă, operațiunea implică folosirea unui dispozitiv cunoscut drept ambutisă ori matrice, acesta având capacitatea de a pune asupra metalelor o presiune suficient de mare, pentru ca ele să capete diferite forme.

Eficiență la superlativ

Toate cele 3 tipuri de proceduri anterior menționate te ajută să obții elemente customizate, pe care să le inserezi în proiecte diferite, fie că este vorba despre ridicarea unor construcții rezidențiale sau a unor construcții industriale. De asemenea, poți investi în obiecte care să îți ușureze munca, fie că este vorba despre trepte rezistente și stabile ori platforme pe care să le montezi la înălțime.

SanProd.roîți este mereu alături atunci când vrei să îți dezvolți business-ul sau pur și simplu să asiguri locuinței pe care o ai un plus de eleganță, rezistență și stil. Fie că alegi să comanzi elemente obținute prin debitare laser:https://www.sanprod.ro/produse/panouri-debitare-laser/, ambutisare sau prin îndoirea abkant, rezultatele de care ai parte sunt mereu unele excelente! Așadar, colaborează pe termen lung cu acest producător, pentru a fi sigur în privința rezultatelor de care te bucuri!

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.