TOP 4 motive pentru care Kenya ar trebui să fie în fruntea listei tale de destinații pentru vacanță

Kenya îți oferă o diversitate de motive pentru care merită vizitată. Printre acestea se numără o multitudine de peisaje, de la savane și munți la plaje tropicale și lacuri, parcuri naționale și rezervații de animale, scena culturală vibrantă, cu festivaluri, muzică tradițională și artă contemporană, precum și bucătăria kenyană, care include diverse feluri de mâncare, cum ar fi nyama choma (carne grătar), ugali (un fel de mămăligă), samosa (patiserii umplute) și multe altele. 

Dar totuși, de ce merită mai exact să călătorești în Kenya? Iată câteva motive:

Sălbăticia țării africane

Kenya are o varietate uimitoare când vine vorba de animale sălbatice. Poți avea parte de experiențe și sentimente unice prin vederea atât de aproape a animalelor celebre ale Africii în oricare dintre cele 54 de parcuri naționale din Kenya. În parcurile din Kenya se regăsește cel mai mare număr de animale din Africa. Ceea ce înseamnă că dacă dorești să vezi un anumit tip de animale, care se găsesc foarte rar în parcuri, le poți vedea aproape sigur dacă vii în Kenya. Doar Rezervația Națională Maasai Mara este un motiv suficient de bun pentru a vizita Kenya – este renumit pentru bogăția sa de gheparzi, lei, leoparzi, girafe, elefanți și alte specii de animale unice.

Plajele frumoase și safariurile – contrastul perfect

Kenya oferă o combinație extraordinară de plaje frumoase și safariuri, ceea ce face ca această țară africană să fie una dintre cele mai atrăgătoare destinații de călătorie. Are țărmuri uimitoare, mări cristaline pentru aventuri marine și stațiuni de plajă pe care te poți relaxa, cum ar fi Voyager Beach Resort de pe plaja Nyali – una dintre cele mai populare destinații de coastă. Pentru a te bucura de toate acestea și nu numai poți alege o destinație de vacanță în Kenya de la karpaten.ro.

Priveliștea

Priveliștea – atât asupra Parcurilor Naționale, cât și pe drumul către ele – este uluitoare. De la zonele înalte ale regiunii centrale până la Valea Marelui Rift, ai șansa de a experimenta emoții care vor rămâne în memoria ta pentru mult timp. Peisajele țării sunt o frescă vibrantă a naturii în toată splendoarea ei. În timp ce te afli în mijlocul savanelor, peisajul se desfășoară în fața ta cu o magnifică varietate de culori, forme și sunete. Acest decor natural se transformă într-un spectacol neîntrerupt de viață sălbatică, unde elefanții pașnici sunt la o aruncătură de băț, leii regali se odihnesc la umbra arborilor și antilopele gnu migrează într-o succesiune fără sfârșit de mișcare și sunet.

Centrele urbane

Kenya are o mulțime de orașe moderne care au toate facilitățile unui centru urban important. Nairobi este deosebit de popular datorită prezenței brandurilor internaționale de hoteluri pe care le poți alege pentru cazarea ta. Și viața de noapte este un aspect important și vibrant al țării, astfel că nu va exista niciun moment plictisitor în călătoria ta. Orașe precum Mombasa, Kisumu, Naivasha și Nakuru sunt, de asemenea, populare printre turiști pentru atracțiile lor turistice, cum ar fi plajele din Mombasa, Lacul Victoria din Kisumu.

Regiunea Africii de Est este stabilă și sigură de mulți ani pentru a fi vizitată, Kenya fiind o destinație în care poți călători pe tot parcursul anului. Țara este o experiență pentru toate simțurile, o incursiune în inima Africii, unde natura se desfășoară în toată splendoarea ei și te lasă fără cuvinte în fața frumuseții și diversității ei uimitoare.

Sursa foto: unsplash.com

Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.